![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα,
θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αναφορικά με το GS 1200. Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιο ευρος στροφών γύρω στις 2000 τρίζει η ζελατίνα όταν δεν είναι στην υψηλότερη θέση. Όταν την βάλω στην πάνω-πάνω θέση η ζελατίνα τρίζει μερικές φορές όταν είμαι σταματημένος σε φανάρι. Είναι φυσιολογικό; Υπάρχει κάποια λύση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κώστας. |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΗΝ το παρακάνεις με το σφίξιμο των βιδών διότι θα ξεκινήσουν ραγισματάκια !!
![]() κάνε το χαλαρά και θα διαπιστώσεις καλυτέρευση!! Last edited by dionysisgs; 24-08-2011 at 17:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Βαλε και λιγο WD-40 στις βιδες και κανενα προβλημα.
|
|
|
|||
|
|||
|
σε κάθε επαφή της ζελατίνας με τα σταθερά σημεία της μοτό υπάρχουν λαστιχάκια ή πλαστικές βάσεις...
σιγουρέψου ότι όλα είναι στη θέση τους και όχι βιδωμένα κάργα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Η καλύτερη λύση είναι η extra βάση της touratech.Εγώ την είχα βάλει όταν είχα την μαμα ζελατίνα(τώρα πλέον έχω την adv) και είδα απίστευτη διαφορά.
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η λύση δόθηκε με αλλαγή των παρεμβυσμάτων από πλαστικό που μέσα τους περναν οι βίδες στερέωσης. Μετα την τοποθετηση των νεων που είναι απο μέταλο όλα τα τριξιματα εξαφανιστηκαν. Πιθανον να είναι έτσι κ το απλό 1200, την λύση εδωσε ο Θανασης της Μοτιον
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτή είναι η σωστή απάντηση !!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αφού είσαι αρχηγός και ενημερωμενος σωστά, αγόρι μου αγαπημενο
![]() αυτό δεν θά ήξερες !
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναρτηση ESA μπλέξιμο με την ΒΜW!!?? | mario | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 30-04-2010 08:56 |
| τρίξιμο σε ανοιγμα του γκαζιου | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-09-2009 14:46 |
| Το τρέξιμο στο δάσος! | Arkas | Ανέκδοτα | 3 | 18-02-2009 19:03 |