![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλησπερα
εχω την ΦΙΜΕ ζελατινα τις BMW και θελω να βαλω αυτο το εξτρα ζελατινακι (δεν θυμαμαι πως ακριβως λεγεται) για εξτρα προστασια απο τον αερα ! το θεμα ειναι πως δεν μπορω να το βρω πουθενα κ πουλανε μονο το ιδιο αλλα σε διαφανη για την μαμα ζελατινα της bmw , σκεφτομαι να το παρω κ να το βαψω εγω φιμε , το εχει κανει κανεις? κ αν ναι που? η αν εχει βρει αντιστοιχο ,ετοιμο, βαμενο φιμε ? |
|
|
|||
|
|||
|
Για ψάξε touratech, makan.....
Δες αν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου και σου λέω ότι θες μετά. Το έχω, αν λέμε το ιδιο. |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου εγώ έχω την φιμέ ζελατίνα της BMW και το έχω σε λευκό. Δε νομίζω πως είναι άσχημο. Αυτά βέβαια είναι γούστα. Όσο για την μάρκα του είναι TOYRATEC. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Αξίζει να το πάρεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σωστά , touratech.....
|
|
|
|||
|
|||
|
touratech και παρε αυτη με το κλειδακι..._(κλειδωνει πανω στη ζελατινα)
|
|
|
|||
|
|||
|
εχω βρει κ απ τις 2 εταιριες που λετε αλλα κ παλι ΜΟΝΟ σε διαφανη, ενταξει μπορει να μην ειναι κ ασχημο απλα εμενα δε με καθεται καλα στο ματι κ το θελω ΦΙΜΕ οποσδηποτε ! ευχαριστω παντως
|
|
|
|||
|
|||
|
...βαλε μετα μαυρη 3m...νομιζω γινεται
|
|
|
|||
|
|||
|
γινετε αλλα αν δεν εισαι πανω απο 1.83 θα σε στερει την ορατοτητα, δεν ειναι για ολους...
Αν το υψος σου ειναι μικροτερο απο 1.83 η βρωμια που πιανει απο τα εντομα σε στραβωνει... κατα τα αλλα περι ορεξεως ......κολοκυθοπιτα... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
οταν λες 3 Μ τι εννοεις? μαλλον ειμαι λιγο ασχετος παιδια συγνωμη ![]() Απόσπασμα:
ειμαι 1.89 γι αυτο κ θελω να το βαλω, για λιιιιιιγο καλυτερη καλυψη
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |