![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παρακαλώ αν μπορεί καποιος να με πληροφορήσει τι ανακλήσεις έχει το gs 1200 r mod 5-2008 kκαι αν έχει να κάνει με το τέλος της εγγύησης.Το δικό μου έχει 9440χλμ.και λίγη σε 20 μέρες η εγγύηση του.Επίσης στο σέρβις των 10χιλ.χλμ.τί αλλάζουν στην αντ/πεία και περίπου κόστος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα , οι ανακλησεις δεν εχουν σχεση με εγγυηση.
Δεν πληρωνεις τιποτα για ανακληση, ασχετα απο εγγυηση. |
|
|||
|
|||
![]()
Το κάθε μηχανάκι έχει τις ιδιαιτερότητές του, ανάλογα με το s/n που έχει.
ΔΕΝ παίζει ρόλο το πότε είναι η άδειά σου. Το πηγαίνεις οπωσδήποτε σε εξουσιοδοτημένο, στο μπριζώνουνε και λέει ΄το κομπιούτερ τι και πως, ειδικά για το δικό σου μηχανάκι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εκεί θα στο συνδέση με τον εγκέφαλο της εταιρίας και θα δει κ τις ανακλήσεις, Πάντως εμένα 1200 αντβε του 08 μου άλλαξε ο γνωστός Θανάσης όλα τα σωληνάκια των φρένων από την μοναδα μεχρι εμπρός, το λαστιχακι στης ΕΣΑ κλπ και είδε ότι ανακληση εχει γίνει. Γενικά κάθε μηχανη είναι φακελωμενη από την μερα που κατασκευαζετε από την εταιρια. Εχει σημασια λοιπον να την πηγαίνεις εκει τουλάχιστον περιοδικά. Τα λάδια των 5000 αλλαζε τα κ μονος, αλλα και οι σοβαροι μαστοροι που δουλεύουν ανεξάρτητα, στη λούφα τα πάνε στον μαμα εγκέφαλο να τα δουν....σου μιλάω εκ πείρας κ σταματω εδω γιατι ξέρω τι λεω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί να το πάω στον λουφαδόρο μάστορα παρακαλώ;;;;;
Έδωσα σχεδόν 18 χιλιάρικα για το μηχανάκι και κάνω ένα μεγάλο σέρβις το χρόνο(τα λάδια τα αλλάζω μόνος μου). Να τσιγκουνεφτώ τα 20,30 γιούρια που θα μου πάρει λιγότερα ο λουφαδόρος;;;; Και αν ο λουφαδόρος λουφάρει εκείνη τη μέρα που θα πάω ή έχει πολύ δουλειά, θα μείνει το μηχανάκι μου αμπρίζωτο και χωρίς ανακλήσεις για άλλο ένα χρόνο;;;;; Ε όχι ρε παιδιά.Δεν το παίζω με τίποτα για 10,20,30 γιούρια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός ! Να μην είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι…. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται GSA 1200 2008 | spartiatis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 18 | 13-01-2012 22:36 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ BMW 1200 GS 2008 | m_o | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 25-02-2011 22:13 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ BMW GS 1200 ADV MONT 04/2008 | egine1 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 22 | 12-01-2011 21:01 |
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΨΥΓΕΙΟΥ GS 1200 2008 ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟ | evanslam | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 06-02-2010 21:22 |
Αισθητικές.. επεμβάσεις σε GS 1200 !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 22-10-2009 11:59 |