![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς αυτή τη φορά η συνάντησή μας δεν θα είναι για καφέ και χαρές αυτή τη φορά θα μαζευτούμε σύσσωμοι να πούμε το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο φίλο Νώντα η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου ώρα 17:00 στον Ι. Ναό Αγίου Φωτίου (έναντι Ποσειδωνείου). στη Θεσσαλονίκη Όποιος θα ήθελε να δώσει ένα τελευταίο χαιρετισμό θα συναντηθούμε στο Λευκό πύργο στις 16:30. Παρακαλώ τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του φόρουμ μας αυτή τη φορά. Να τιμήσουμε τον άνθρωπο, τον φίλο, τον συνταξιδευτή, τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό κατευώδιο να δώσετε παιδιά ...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το παρόν πολλοί φίλοι...γιατί θα δώσουν κουράγιο,με την παρουσία τους στους συγγενείς....
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ .,στις 16.30 στον Πύργο.,.,
|
|
|||
|
|||
![]()
καλο ταξιδι στον Νωντα,μπραβο στους φιλους του και στα παιδια απο το forum που θα τον συνοδεψουν στην τελευταια του κατοικια...μακαρι να τον θυμαστε για παντα...
συλληπητηρια στην οικογενεια και στην Ελενη. καλο σου ταξιδι <<Ταξιδιωτη>>. |
|
|||
|
|||
![]() πρέπει να μαστε όλοι εκεί...
|
|
|||
|
|||
![]()
H Θεσσαλονικη χαιρετα το παλληκαρι της..
Αυριο στις 4.30 θα σας περιμενω στον Πυργο.. |
|
|||
|
|||
![]() Καλό ταξίδι στο Νώντα με συντροφιά για το τελευταίο αποχαιρετισμό από τα εγκόσμια τους φίλους και γνωστούς από το φόρουμ και όχι μόνο . Νοητά θα είμαι και εγώ εκεί . Συλλυπητήρια και κουράγιο στους συγγενείς . |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό παιδιά, να πάτε και να δώσετε κουράγιο,
στους τραγικούς συγγενείς του αδερφού μας Νώντα !!! Από εμάς τους μακρινούς, θα σας συνοδεύει η σκέψη μας ... Την ώρα της κηδείας, το φόρουμ θα παραμείνει κλειστό !!! .
|