![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να της αλλάξω χρώμα...όχι ότι δεν μου αρέσει αυτό που έχει ...(Φώτο GS 1200 ADV 2007 εργοστασιακό ) αλλά νομίζω ότι σε Άσπρο-Μαύρο θα είναι πιο ωραία !!!!!
Παιδία την γνώμη σας ...ελεύθερα ..ότι πιστεύει ο καθένας ...γιατί είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα .... |
|
|||
|
|||
![]()
ο πιο καταλληλος για το θεμα ειναι ο VARADERISTAS ...το ειχει κανει και καλα !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακι για μενα μην αλαξεις χρωμα στο μωρο σου.....και ενας σκασμος λεφτα θα σου φυγουν και στο τελος δεν θα σου αρεσει..........αν θες να κανεις καποιο δωρο στο μωρο σου κανε κατι αλλo βαλε κανενα εξτραδακι....
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον,λευκο χρωματακι alpineweiss της bmw m3 ειναι οτι πιο λευκο και γαλακτερο υπαρχει....
Μπροστινο φτερο και καλυμμα τεποζιτου σε αυτο το χρωμα,με κοκκινα γραμματα ''R 1200''... Πλαινα πανελ τεποζιτου,που μαλλον στο δικο σου τωρα ειναι ασημι,βαφονται σε μαυρο ματ..... Στο μπαρακι του τιμονιου,εαν εχεις,[εαν δεν εχεις θα βαλεις ![]() Η σελλες σου φανταζομαι αυτη τη στιγμη ειναι διχρωμη σε γκρι-μαυρο......οπου λοιπον μαυρο γινεται λευκο και οπου γκρι γινεται μαυρο και στην μεσαια ραφη που ενωνονται τα δυο χρωματα,μια κοκκινη ραφη...... Για σκεψου το λιγο...... ![]() ![]() Last edited by Ακιs; 07-09-2011 at 20:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι είπε ο ποιητής .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ολα καλα εκτος απ το ασπρο στην σελα...θα λεγα μαυρη με κοκκινο πλαϊνο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το εργοστασιακο ειναι ετσι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!Τo alpineweiss m3 bmw ειναι το εργοστασιακο που εχει η gs 1200 adv?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ξερω...με τα καπακια μαυρα δεν μου κολαει....ισως αν κανει και τα καπακια ασπρο με κοκκινη λεπτομερια τα GS (οπως σκεφτομαι να κανω σε μαυρο φοντο ματ εγω), ισως να μου κολαγε και η σελα σαν συνεχεια του ντεποζιτου...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ωραίο χρώμα... | Lerian | Ιδέες και σχόλια. | 14 | 17-11-2010 16:31 |
Διπλώματα οδήγησης στην ΕΕ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Απαραίτητα έγγραφα | 8 | 26-10-2010 03:07 |
Χρώμα στη ζωή | Slane | Διάφορα | 9 | 12-09-2010 13:04 |
Ωραία χρώματα και μυρωδιές... | Carduelis | Τι μας έτυχε | 11 | 15-07-2010 18:02 |
Το στρώμα του 1.000.000 δολαρίων | Black_Shadow | Κόσμος | 4 | 17-06-2009 13:26 |