![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχει αγοράσει κανένας;;;
Έχει κάπου χρησιμότητα;;;; Εκεί που το χρειάστηκα ήταν σε παραλία με αρκετή κλίση.Κοίταγε η μοτό προς τα κάτω και την άφησα στο πλαινό σταντ. Παρά που είχε ταχύτητα, της έβαλα και μια πέτρα μπροστά για να μην τσουλίσει. Εκεί θα βοηθούσε;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο ύπαρξης. Αρκεί να μπει ταχύτητα στο κιβώτιο. Και φυσικά είναι λάθος να αφήνουμε τη μηχανή προς την κατηφόρα. Κάνεις τη μανούβρα και τη βάζεις προς τα πάνω. Σκέψου μόνο να έρθει κανά αμάξι και να παρκάρει 5 πόντους από τη μπροστινή σου ρόδα. 250 κιλά δεν πάνε εύκολα πίσω σπρώχνοντας υπό κλίση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολυ καλο για σκουτερ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κοκκινα- μαυρα........... ολα σωστα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πλζ βάλε λινκ ![]() Last edited by siraxanz; 29-08-2011 at 23:43. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αλλά σε ειδικές περιπτώσεις χρειάζεται. Και δεν θα έχει και καμμιά περιουσία εε ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Σε σαθρά εδάφη και έντονη κλίση βοηθάει.
Επίσης έχεις την δυνατότητα να έχεις αναμμένη την μηχανή (ρελαντί) χωρίς φόβο γλιστρήματος ( σε νορμάλ συνθήκες , όχι έντονη κλήση ή σαθρά εδάφη). Το κόστος είναι μικρό και καλό είναι να υπάρχει στον εξοπλισμό… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στην θεση σου,θα πήγαινα σε μαγαζι με γυναικια κοκαλλακια για μαλλια......ή απο κανενας πλανόδιο....θα επαιρνα με το κιλο λαστιχακια που πιανουν τα μαλια---ΟΤΙ χρωμα θα ήθελα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και οταν παρουσιαζοταν αναγκη,θα το χρησιμοποιουσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 06-09-2011 at 08:10. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αποπειράθηκαν να κλέψουν μοτοσικλέτα | georgekostas | Διάφορα | 11 | 31-08-2009 18:49 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 18:59 |
Βασικά μαθήματα ασφάλειας για αναβάτες !!! | Nikos | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 23-12-2008 18:58 |