![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδες..κ εξηγουμαι:σημερα φουλαρα σε βενζιναδικο οπου ειμαι πελατης αρκετο καιρο-πρωτη φορα ομως φουλαρα εκει κ εβαλα προς 1.615ε/λτ κ πληρωσα 57,02ε.Το καλο ποιο ηταν..?Οτι εβαλα 35,3 λτ καυσιμου..!Γι`αυτο το λογο ρωταω-εχει ογκομετρησει κανεις το ντεποζιτο του..?Αν υπαρχει καποιος φιλος που εχει 20λτ ογκομετρητη κλεινω ραντεβου τωρα(!) για να δω ποσα παιρνει το δικο μου.Δεν προλαβα να βγαλω φωτο την αντλια για του λογου το αληθες,εχω ομως την αποδειξη.Αν υπαρχει καποιος με κατι που να μπορω να δω τι χωραω ας επικοινωνησει μαζι μου,εγω αν δω οτι παιρνω λιγοτερα απο την πιο πανω ποσοτητα θα προχωρησω σε καταγγελια,μου την εχει βαρεσει ασχημα..!Αν το υπολογιζω σωστα αν στα 33 με κλεβει για 35,3 τοτε στα 100 με κλεβει για 106,9,δηλαδη περιπου 7%..!Καλα δε τα λεω ρε παιδια..?(αν οντως παντα χωραω 33λτ...
|
|
|||
|
|||
![]()
20 λιτρα δεν περνουν τα adv? Η 24/25....οπως κ να χει....δες κ το manual...υπαρχει καπου εδω μεσα...αλλα 30++++....ειναι εξωφρενικο....μηπως πηρες κ μπετονι
![]() ![]() ![]() Sent from my HTC Desire using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=marioman;462517]20 λιτρα δεν περνουν τα adv? Η 24/25....οπως κ να χει....δες κ το manual...υπαρχει καπου εδω μεσα...αλλα 30++++....ειναι εξωφρενικο....μηπως πηρες κ μπετονι
![]() ![]() ![]() Sent from my HTC Desire using Tapatalk[/QUOTE μμμ δε το λεω στη τυχη,για δες... |
|
|||
|
|||
![]()
33 λίτρα γι' αυτό είναι σαν να τα έχουν παραφουσκώσει
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά έχω την εντύπωση ότι γεμίζει με 36 λίτρα το adv.
Αν κάνω λάθος ας με διωρθωση κάποιος. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() όσον αφορα το...γνωστο σου βενζιναδικο--εφοσον εχεις και αποδειξη με λιτρα.....πραξε τα νομιμα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ φούλαρα στην Συγγρού .... 33,2 ή 33,8 lit - δεν θυμάμαι ακριβώς ...
![]() ... και δεν είχα φτάσει στην σταγόνα πριν φουλάρω ... ![]() Όταν παραπονέθηκα στον υπάλληλο, έφυγε τρέχοντας για να φωνάξει το αφεντικό, που μου έδωσε κάτι αστείες δικαιολογίες ... Αλλά, ήμουν τόσο βιαστικός, που δεν είχα χρόνο ούτε για να τον βρίσω ...
|
|||
|
|||
![]()
33 λιτρα παιρνουν τα αντβε παιδια...εδω εχω ενα ξαδερφο που βαζω και ποτε μου δεν εβαλα οταν ειχα το αντβε πανω απο 32 λιτρα αρα κατι παιζεται εκει πανω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παρολα αυτα, επρεπε να παρεις τηλεφωνο! Εσφιξαν οι ####..ι και "δεχθηκε ![]() Δηλαδη, και χαρη σου εκανε ο τυπακος ![]() Κατι μυαλα που εχουν ορισμενοι βενζινοπωλες... ![]() Γνωμη μου παντα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
To ξέρω βρε Γιάννη το πόσο παίρνει όταν είναι άδειο ... Αλλά είπα κ παραπάνω ... δεν είχα χρόνο, ούτε για να τον βρίσω ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Hi , ειμαι καινουριο μελος και με λενε Δημητρη! | manariland | Καλώς ήλθατε | 21 | 16-06-2011 22:23 |
Τωρα καταλαβα γιατι δεν ειμαι γοητευτικος! | emix | Χιούμορ | 4 | 30-10-2010 19:13 |
επειδη μερικοι απο εμας νομιζουμε οτι ειμαστε γρηγοροι | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 18-01-2010 15:53 |
Ερχεται χειμωνας βαρυς.Τι γαντια φοραμε; | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 31-10-2009 14:23 |
Χειμωνιάζει από την Κυριακή με βροχές και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας | wolferin | Ελλάδα | 14 | 07-09-2009 14:56 |