![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα Forum,
Περασα εχτες τα προβολακια της Hella στη μηχανη (φωτο ερχονται) και δεν τα εχω συνδεσει καθως απο ηλεκτρολογικα δεν "το εχω" καθολου και ειμαι σιγουρος οτι μονο για καφετιερα θα κανει η μηχανη αν της βαλω χερι.... Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν την παω σε ηλεκτρολογο εκτος αντιπρωσοπιας να τα συνδεσει τωρα που η μηχανη ΕΙΝΑΙ ακομη στην εγγύηση υπαρχει περιπτωση να εχω επιπτωσεις σε αυτο το θεμα (Εγγύηση-καλη θεληση κτλπ) ??? Καθε γνωμη επιθυμητή.... |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομιζω, αρκει να ξερει τι κανει βεβαια και να είναι αδειουχος...ο ηλεκτρολογος...
|
|
|
|||
|
|||
|
ama den ise sigouros michael stile to motocycle sti german !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι εννοεις φιλε??? για την εγγυηση ρωταω οχι για το αν ο ηλεκτρολογος θα τα κανει μπαχαλο... Αυτο που με ενδιέφερε ειναι αν τυχών κανει η μηχανη κανένα "τσαφ" (μπέρδεμα με can-bus η οτιδήποτε αλλο) και γινει καμια ζημια καλη, μη μου πουν απο την αντιπροσωπία οτι δεν καλυπτουν τιποτα.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 13 & 14-3-10 * Εκδήλωση αλληλεγγύης στο ΔΙΚΕΠΑΖ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 3 | 14-03-2010 23:15 |
| Eρώτηση περί .... εγγύησης ... | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 13-01-2010 12:45 |
| Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |
| Βεγγος | wolferin | Αστεία Video | 5 | 08-10-2009 14:06 |
| Δίτροχη Αλληλεγγύη | syan | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 20-03-2009 22:52 |