![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά ξέρει κανείς, δικηγόρος μάλλον, να μου πει σχετικά με τις ‘υποχρεωτικές’ αμοιβές παράστασης των δικηγόρων και των ανάλογων κλεισιμάτων φάκελων αναλυτικά ανά βαθμίδα δίκης?
Δηλαδή για να δικαστεί η υπόθεση πρωτόδικα, τα έξοδα του δικηγόρου για να κλείσει ο φάκελος, είναι τόσα. Το ίδιο για το εφετείο. Δεν θέλω τις τιμές του εκάστοτε δικηγορικού γραφείου. Θέλω ξερά νούμερα, που πρέπει να δώσει ο δικηγόρος για την κάθε υπόθεση, στο κράτος, αν ξέρει κανείς. Με το ΦΠΑ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η επιβλητική πτήση του Αετού | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 16-03-2013 11:49 |
| Σαλονικιώτικος καφές Τετάρτη 14/9/11 στους Ν.Επιβάτες | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 47 | 15-09-2011 19:51 |
| Λιβύη, από άλλη οπτική γωνία | ortho | Κόσμος | 0 | 28-03-2011 22:32 |
| κυριακατικη βολτιτσα φυσης, αλιαρτος - δεν θυμαμαι -ελικωνας- λιβαδεια ... 21/3 | ace_gln | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 28 | 27-03-2010 00:39 |
| Στο Ευρωδικαστήριο η Ελλάδα για τις βιομηχανίες χωρίς περιβαλλοντική άδεια!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 3 | 01-11-2009 10:14 |