![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Χαιρετίζω την όμορφη παρέα σας και το φίλο μου το Γιάννη (MARK) ιδιαιτέρως! Με λένε Βασίλη και είμαι εδώ και λίγο καιρό κάτοχος μίας F800 GS. Εκτάκτως απόψε αποφάσισα (κατόπιν έγγραφης άδειας της συζύγου μου βεβαίως) να πάω σήμερα στο ENDURO FESTIVAL αυθημερόν, το οποίο απ'ότι κατάλαβα θα είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση και με την ευκαιρία ίσως γνωρίσω από κοντά και κάποιους από εσάς.
|
|
|
|||
|
|||
|
Βillako καλωσόρισες στην μεγάλη και όμορφη παρέα μας.Εύχομαι πάντα να έχεις ασφαλή και όμορφα χιλιόμετρα με την κούκλα σου |
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Βασίλη,
καλωσόρισες στο GS Forum, καλή διαμονή στην παρέα και πολλά καλά χιλιόμετρα με το "θηριάκι" σου ..... ![]()
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες Βασίλη στη παρέα καλά να περνάς και να χαίρεσαι την κούκλα σου με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες και πολλα όρθια χλμ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ορισες στην παρεα καλα χιλιομετρα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε Βασιλη καλως ηρθες στην παρεα μας καλους κ ομορφους προορισμους
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες Βασιλη και παντα ορθιος...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασιλη καλως ηρθες τα ειπαμε και απο κοντα σημερα το μεσημερι που ηπιαμε καφε στα τρικαλα σου ευχομαι πολλα και ασφαλη χιλιομετρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
WELLCOME ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ..
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |