![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απώλειες εκ. ευρώ για το δημόσιο από τον τρόπο διατύπωσης του ειδικού τέλους των ακινήτων
Δημήτρης Λάππας24/09/2011 | 22:25Τελευταία Ενημέρωση: 22:25 24/09/2011 ![]() Απώλειες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ για το ελληνικό δημόσιο συνεπάγεται ο τρόπος διατύπωσης του νόμου για το ειδικό τέλος που επιβάλλεται στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ουσιαστικώς απαλλάσσονται του ειδικού φόρου οι ιδιοκτήτες μεγάλων ακίνητων τα οποία έχουν ενοικιαστεί σε φορείς του δημόσιου. Στη συντριπτική τους πλειονότητα τα ρολόγια της ΔΕΗ είναι στο όνομα του δημόσιου, το οποίο απαλλάσσεται από την καταβολή του ειδικού φόρου. Ως εκ τούτου η εν λόγω απαλλαγή επεκτείνεται και στους μεγαλοϊδιοκτήτες. Πηγή Απώλειες εκ. ευρώ για το δημόσιο από τον τρόπο διατύπωσης του ειδικού τέλους των ακινήτων — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) |
|
|
|||
|
|||
|
Εεεεελαααα
!!!Λαθος το... δημοσιο ; Ποτέ... αυτο ποτέ... !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.....
![]() Πληρωνουν οπως παντα οι .............ς
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρετε φαντάζομαι ποιοί είναι αυτοί που νοικιάζουν στο δημόσιο ακίνητα όπως υπουργεία, σχολεία, κ.ά...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
..Μπομπολας κλπ μεγαλοεργολαβοι δημοσιων εργων...
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι πήρε το αυτί μου αλλά όχι από αξιόπιστη πηγή ότι το φόρο ακινήτων θα μας τον φορέσουν αλλιώς.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δηλαδη, παιζει να μην "ξεκινησει" το ολο θεμα του φορου των ακινητων, μεσα απο την ΔΕΗ; (θα τον φαμε, δεν λεω, αλλα οχι μεσω της ΔΕΗ; αν λεμε βγει σωστη η πηγη...) Τι αλλη περιπτωση ακουσες δηλαδη; (κουβεντα να κανουμε.) |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ σωστή επισήμανση!!!!!
Αξίζει τον κόπο να δούμε τι θα γίνει και μέχρι να διευθετηθεί, μήπως θα μπορούσε να "αναβληθεί" η πληρωμή από τους υπόλοιπους;;;; Αλλιώς λέω να αλλάξω το όνομά μου σε Γιάννης Δημόσιος!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε παρέα σε δια ζώσης συζήτηση, ένας υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλά κενά στο νόμο και θα κοιτάξουν να το περάσουν αλλιώς, κανονικά την Τρίτη είναι να ψηφιστεί. ( Ο τύπος υποστήριξε ότι αυτά είναι λόγια ανθρώπου μέσα από την κυβέρνηση με τον οποίο έχει γνωριμίες). Αν θες την γνώμη μου πάντως έτσι όπως είμαστε δεν νομίζω ότι έχουν το περιθώριο να το πάρουν πίσω, μέχρι να "τρέξουν" κάτι άλλο οι τροϊκανοί θα φρικάρουν...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συνελήφθη Γιατρός του ΙΚΑ στο Ηράκλειο Κρήτης | napgeo | Επικαιρότητα | 20 | 11-08-2011 21:28 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| τακακια (συνεχεια) | kostas_s | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 28-02-2011 13:03 |
| Γιατί τα παιδιά χρειάζονται γονείς ! | Carduelis | Ανέκδοτα | 11 | 07-02-2010 01:04 |
| Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |