![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους . . . Τι λέτε να πιούμε κ μείς ένα καφεδάκι για τη Τετάρτη 12/10/11;Θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε κ όποιος έχει τη δυνατότητα να φέρει νέα μέλη στο forum μας!!!
Επείδη εγώ είμαι επισκέπτης στη περιοχή ας όρισει κάποιος άλλος σημείο συνάντησης κ ώρα! Υ.Γ. Εγώ θα πρότεινα "Πευκάκι" στο Λουτράκι ή κάπου παραλιακά στη Κόρινθο! |
|
|
||||
|
||||
|
Καλή ιδέα Θάνο ... μόνο, μήπως είναι λίγο αργά για να ενημερωθούν όλοι ...
|
|||
|
|||
|
Το ξέρω,δυστυχώς άργησα λίγο . . . το πολύ πολύ θα εκπροσωπήσω μόνος μου το forum!Θα βγώ κ καμιά φωτό με διαφορετικά μπλουζάκια από το forum,θα παραγγείλω κ διάφορα ροφήματα κ θα σας στείλω φώτο!Λες να με καταλάβετε;
![]() ![]() Δε παρεξηγώ αν δεν υπάρξει προσέλευση . . . θα μείνει το post όμως κ σίγουρα κάποιος θα το δεί για την άλλη βδομάδα!
|
|
|
|||
|
|||
|
μη γινεις αλκοολικος πλακα πλακα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλο καφε οπως και να ειναι!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό καφέ ελπίζω να ανταποκριθούν κάποια από τα μέλη . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
τωρα το ειδα παμεεεε
|
|
|
|||
|
|||
|
θα ειμαι ελευθερος μεχρι τις 17:00 θαναση παρεμε τηλ 6948304857 επειδη δεν ειδα το δικο σου στο προφιλ ΜΑΡΙΝΟΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ξέρεις εσύ ... ![]() ![]() Καλό καφέ φιλαράκια !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά να περάσετε Θάνο!
![]() Jefe |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δίαιτα για μετά τις γιορτές ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ! | renovatio | Κόσμος | 5 | 30-12-2010 13:21 |
| Δύο ανήλικες κοπελίτσες ΣΚΟΤΩΣΑΝ για 10 euro .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 10 | 07-06-2010 23:14 |
| ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 10:22 |
| ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 19:55 |
| ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 14:03 |