![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δειτε πως μας ξεπουλησαν τα ΚΑΘΙΚΙΑ!
(Κυριως προσεχτε απο το 2:12 και, απο το 5:15 και μετα, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!! ) http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UBynbanCGcY ![]() ![]()
Last edited by black_hawk; 13-10-2011 at 12:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Αξίζει να το δείτε όλοι !
Αλήθεια, αντίλογος, υπάρχει ; ![]() . |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν χρειάζεται να έχουμε master στα οικονομικά για να καταλάβουμε τι λέει. Είμαστε όμως διατεθημένοι να δεχθούμε αλήθειες όπως αυτή που περιγράφει το video, και να κρεμάσουμε τους προδότες?
|
|
|
|||
|
|||
|
Προδότες ,αλήτες......
![]() ![]() ![]() Νομίζω ότι τελειώνουν οι μέρες τους.......έχουν αρχίσει και βγαίνουν πολλές αλήθειες και θα πειστουν όλοι για την προδοσία των κυβερνουντων ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο αντιλογος.........για να δεις οτι αυτοι που λενε οτι θα σωσουν την Ελλαδα αν εκλεγουν ξεκινησαν την σημερινη κατασταση. Προσεξε τι λεει η προεδρος της βουλης (της ΝΔ) στον νεοεκλεγεντα προεδρο της δημοκρατιας -πρωτη προεδρια του - πριν απο μερικα χρονια και πολυ πριν την κριση.
εδω το δευτερο μερος (προσεξε τον Μικη) Εδω ειναι ο λογος του Nigel Farage στο ευρωκοινοβουλιο και το καλεσμα σε επανασταση Κι εδω μια αναλυση σε ξενο δικτυο για το τι προκειται να γινει στην ευρωπη πολυ πριν μαθουμε την λεξη ''κριση'' ΟΛΑ χωρις ονομα και υπογραφη!!!! Σαν το δικο σας του πρωτου ποστ. ΓΙΑΤΙ? Τετοια βιντεο βρισκει κανεις 10αδες στο διαδυκτυο αναρτημενα απο διαφορους αναρχικους, Δημοκρατες, ελληνες, φιλλεληνες κ.λ.π. Το θεμα ειναι ποια και που ειναι η αληθεια σε αυτα. ΑΝ ολα αυτα ειναι αληθεια τοτε κι εγω ειμαι μαζι σας.......αλλα ειναι αυτο το ΑΝ που με προβληματιζει......εσας? Κι επειδη δημητρη μου ΔΕΝ ξερεις και ΔΕΝ ξερει κανενας μας προτινω να κατσουμε στα αυγα μας. Αν παλι εισαι σιγουρος εσυ και οποιοι άλλοι για την αληθεια ολων των παραπανω αλλα και αυτου που ζητησες αντιλογο σας προκαλω.....αν εχετε τ'######@ να παρετε τα οπλα και να κατεβειτε στους δρομους να αντρεψετε και τον ΓΑΠ και την κυβερνηση του και να μην αφησετε τον άλλον (Σαμαρα) να ανεβει επανω διοτι κι αυτος και το κομμα του προπομπος και συνεχιστης του ιδιου εργου ηταν και ειναι (το λενε και οι φοιτητες οικονομικων)!!! Αλλα δεν...διοτι οπως λενε και σε ενα απο τα βιντεο τους οι ''φοιτητες οικονομικων'' ολοι κοιταμε την παρτυ μας....ειμαστε μοναδες!!!! Αληθεια, ''Φοιτητες οικονομικων'' τι ειναι και ποιοι ειναι? προβοκατορες, κομματικοι, αναρχικοι....τι? Last edited by GeorgeP; 13-10-2011 at 17:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είσαι Αγενεστάτος - Απαξιωτικός - Προσβλητικός και θα σου έλεγα τώρα τίποτα… που το βρήκες πρώτος. ![]() Σοβαρά τώρα, λέει κάπου ότι οι γνώστες των ανωτέρω δεν έχουν θυμό. Και έτσι όντως είναι. Επίσης αναφέρει για τα derivatives, που σας έλεγα ότι έπαιζαν και τα δικά μας υπαλληλικά τσόλια από τις τράπεζες αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία. Και δεν έχουν οι γριούλες τώρα την σύνταξή τους. Εισέτι, οι ανωτέρω αναφερόμενοι γνώστες, κάθονται πίσω και απολαμβάνουν την πτώση των πρωταιτίων. Ντάξ’ ρε παιδί μου… μπορεί να μην το κάνουν με φραπόγαλλλα, το κάνουν όμως με Martini. Όμως το κάνουν καλά… Αντίλογος? Γειά σου ρε Αρκά. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χρηστο μου δεν πειραζει, ενταξει σε καταλαβαινω, ησουν κι εσυ ενας παικτης σαν τους πιο πανω αλλα βρεθηκες στους χαμενους με το φραπογαλα.....ας επινες μαρτινι!!! ![]() Υ.Γ. παντως εγω με αυτο το short selling περναω καλα...πολυ καλα!! 5500 σε τρεις ημερες......θαυμα!!! Και δεν βγαζω και λεφτα απο την τσεπη μου...καθολου!!! Αλλα πινω freddo capuccino.....4 κουταλιες ζαχαρη!! ![]()
Last edited by GeorgeP; 13-10-2011 at 18:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε μπαγάσα… πώς με καταλαβαίνεις. Απίθανος. Θα σε παρέπεμπα σε άλλο thread αλλά και πάλι… νισάφι. Άστο. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο μεγάλος αδερφός | ortho | Κόσμος | 0 | 10-10-2011 00:37 |
| Προβλέπεται μεγάλη φτώχια… | ckk | Ελλάδα | 5 | 26-01-2011 16:31 |
| Παράλληλη χρήση μεγάλου on-off και παπιού | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 43 | 18-12-2009 10:32 |
| οχι ο μεγαλος .......... | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 19-07-2009 06:15 |
| Η πρωτη μου μεγαλη αγαπη | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 12-06-2009 13:31 |