![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υστερα απο αιτημα αγαπητου συμφορουμιτη και προτροπη της διευθυνσεως
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Playstation 1200!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτον (χτυπα? ξυλο) ποτε θα τον ''κλαψουμε"...
![]() Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο θα σας βάλω ένα βιντεακι....Κορινθος-ελευσινα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Παπασταύρου νιώθει ωραία μάλλον που το όνομά του φιγουράρει σε τέτοια βιντεάκια ε? (το έχω δει και σε άλλα αντίστοιχα)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η κόρη μου που το είδε (elina), ακόμη γελάει ...
Τώρα που το παρατηρώ κι εγώ, μάλλον για μούφα μου φαίνεται ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Δημοσιος δρομος, με ΙΧηδες που κουβαλανε παιδια, γιαγιαδες και (any way) πανε στη δουλεια 'η στο σπιτι τους..
..Νταλικιερηδες που σερνονται στο μεροκαματο (αν δεν κοιμουνται, κι'ολας! ).. ..Και, ΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ! που τους γραφει ΟΛΟΥΣ! σ'αυτα που ΔΕΝ! εχει! (Γιατι, αν ειχε, δεν θα τα'κανε αυτα.. Θα εκτονωνονταν φυσιολογικα..) ΕΜΕΤΙΚΟ! το θεμα! ![]() ![]() ![]() (No offense, για τον δημιουργο του topic.. ) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Γκάιντα" την Πέμπτη στο Τσινάρι. (24/03/11) | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 31-03-2011 22:27 |
Η πράσινη Στοκχόλμη | syan | Περιβάλλον | 11 | 15-12-2010 15:13 |
το πράσινο μέλλον της μοτοσυκλέτας...... | kostas-patra | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 16-03-2010 20:36 |
Η «πράσινη» αυτοκρατορία αντεπιτίθεται... | MARK | Αθλητισμός | 12 | 22-02-2010 14:44 |
Πράσινος Δακτύλιος: 45 μοντέλα αυτοκινήτων στα όρια!!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 4 | 28-07-2009 17:12 |