![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
έχω 2 θέματα... για δύσκολους λύτες.. δώστε βάση.
πρώτο θέμα έχω φώτα xenon. από την πρώτη στιγμή που τα έβαλα, πολλές φορές μετά απο ένα σινιάλο, έσβηναν.. και η μεγάλη και η μικρή.. όσο και να πατούσα τον διακόπτη, τίποτε.. Ελαφρά ενοχλητικό, έως πέρσυ που, σε ένα σκοτεινό κομμάτι του δρόμου της χαλκιδικής, άναψα την μεγάλη για να διαβασω τον δρόμο, και έμεινα χωρίς φώτα... Σκοτάδι, άδειος δρόμος, με 100-120χλμ.. Όλη μου η ζωή πέρασε απο τα μάτια μου, ευτυχώς ήταν ευθεία και ευτυχώς με έκοψε να ανάψω τα αλάρμ, για να μην με πατήσει κανείς από πίσω, είδα την μπαρριέρα στο 1μ και σταμάτησα.. Περιττό να πω, πως η περιοχή ακόμα μυρίζει μέντες, πατάτες, κλπ.. Θεώρησα πως έφταιγε το ρελεδάκι, το άλλαξα, αλλά συνέχιζε να μου το κάνει, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιώ μεγάλη σκάλα.. Φέτος τα Χριστούγεννα, τάπαιξε το σύστημα και το άλλαξα. Άλλη λάμπα, άλλος πολλαπλασιαστής, άλλος ρελές, κλπ.. Στο ηλεκτρολογείο που μου τα άλλαξαν (τα φώτα, 100 ευρώ χριστουγεννιάτικα) μου είπαν πως είναι απο τον διακόπτη. Το έκανε και εκεί, είτε στο σινιάλο είτε στην εναλλαγή μεγάλης/μικρής σκάλας. Ερώτημα: τι άλλο να δοκιμάσω πριν αλλάξω διακόπτη ; Δεύτερο θέμα Οταν την πήρα, πριν 3 χρόνια περίπου, είχε μόλις περάσει από μια δοκιμασία. Ένας κάγκουρας της οδικής, είχε βάλει ανάποδα τους πόλους, πράγμα που στοίχισε μια πλεξούδα, επισκευή το δυναμό και πάνω απο 1000 ευρώ.. (ευτυχως στον προηγούμενο ιδιοκτήτη). Αγοράζοντας την, με μια ολοκαίνουρια odyssey μπαταρία, διαπίστωσα πως η μπαταρία ξεφόρτιζε εύκολα. Μου λέγανε πως για να αναπληρώσει το ρεύμα της μιζιάς, πρέπει να κάνω 18χλμ, αλλά έλα που το σπίτι-δουλειά είναι μόνον 2... Αναγκαζόμουν να την βάζω σε φορτιστή, μια φορά την εβδομάδα... Κάποια στιγμή, όταν η odyssey εκλεισε 2 χρόνια, την άλλαξα με μιά άλλη, με υγρά, από την λαική της γειτονιάς (άτιμη κρίση, που καιρός για τα 180 ευρά της odyssey). Εδώ και έναν χρόνο, έχω το ίδιο πρόβλημα.. Τον χειμώνα 1-2 φορές τη βδομάδα πρεπει να μπει σε φορτιστή, το καλοκαιρι μιά στις 15.. Βρηκα και μια δεύτερη δουλειά που είναι 15χλμ αλέ-ρετούρ από το σπίτι, όταν πάω εκεί, κρατάει λίγο ρέυμα παραπάνω... Ερώτησις.. λέτε να έχει διαρροή από κάπου; π.χ. συναγερμός; πως το βλέπω αυτό; λέτε να φταίνει ο δυναμός, που δεν παράγει αρκετό ρεύμα για να ταίσει την λαική πλην όμως τίμια μπαταρία; μπορεί να το δει κάποιος αυτό; θα ξαναέβαζα μια odyssey (παίρνοντας καταναλωτικό δάνειο βεβαίως), αλλά φοβάμαι μην την καταστρέψω αν συμβαίνει κάτι απο τα δύο παραπάνω... κανένας ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος-πολιτικός-αρχιτέκτων να με διαφωτίσει ; ![]()
|
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| R1100R R1150R | Ionlab | Ζήτηση | 3 | 21-03-2011 19:58 |
| R850R Η R1150R | Jefe | Ζήτηση | 5 | 08-02-2010 00:07 |
| Πωλείται R1150R | syan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-05-2009 15:04 |
| ΖΗΤΗΣΗ: Ζάντες αλουμινίου απο R1150R | RedSpider | Ζήτηση | 5 | 15-05-2009 14:49 |
| ελαστικα για r1150r | Aggelos R | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 22-02-2009 12:24 |