![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκέφτεσαι Θοδωρή ???
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να τις αλλάξω τις αναρτήσεις μου..
Υπάρχουν πόλλες λύσεις, για πολλά πορτοφόλια.. Πάντως, αν "money is no object", μάλλον αυτές θα έπαιρνα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Λεφτά υπάρχουν ....
Σκέψου την προίκα που είναι αφάγωτη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.,.,είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις ΜΑΝ.,.,
ΑΛΛΑ ΤΑ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.,.,.,.,.,, ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μόνο να προλάβω, όσο έχουμε ακόμη ευρώ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε μας και μία δώρο Θοδωρή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα που επιασες και τα χωματα θα σου χρειαστουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πάρα πολλά τα λεφτά αλλά αν έχεις να διαθέσεις σε κάτι καινούργιο και μη δοκιμασμένο για την ώρα και γουστάρεις να σου πω με το καλό γιατί σε βλέπω και ψήνεσαι για το συγκεκριμένο . ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες, δεν έχω αποφασίσει ακόμη τίποτε.
Απλά, ξέρω ότι με τα χλμ. που έχω, κάποια στιγμή σύντομα, πρέπει να αλλάξω αναρτήσεις.. Η μηχανή είναι τέλος του 08 και έχει ESA.. (της Showa). Οπότε το 1ο δίλημμα, είναι, αν σε ενδεχόμενη αλλαγή, θα διατηρήσω το ESA ή όχι.. Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε τα πράγματα απλοποιούνται και φθηναίνουν.. ![]() Διαλέγω μία εκ των WP ή Ohlins, παίζουν περίπου στην ίδια τιμή (1800) και τελειώνω.. Αν επιλέξω να διατηρήσω το σύστημα ESA τότε οι λύσεις είναι 3. Η μαμά ανάρτηση που πλέον είναι WP και χωρίς προβλήματα στα 3400 ευρώ. Η λύση της Ohlins που μόλις παρουσιάστηκε στα 2900 ευρώ. Και τέλος η λύση της Wilbers, που είναι λίγο πιο σύνθετη, αν θυμάμαι καλά στα 1800 ευρώ... Γιατί λέω ότι είναι πιο σύνθετη η λύση της Wilbers: H Wilbers είναι η μόνη εταιρεία που προσαρμόζει το ηλεκτρονικό σύστημα ESA της μαμάς σε δικό της αμορτισέρ. Η διαδικασία είναι η εξής.. Βγάζεις τις αναρτήσεις σου και τους τις στέλνεις. Αυτοί αφαιρούν το esa, το προσαρμόζουν στην δική τους ανάρτηση και σου στέλνουν πίσω την ανάρτηση έτοιμη για τοποθέτηση. Εντυπώσεις εδώ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελατηρια για Ohlins αναρτησεις | afias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 29-08-2011 16:13 |
Συμβουλές για ηλεκτρονικές συναλλαγές με ασφάλεια | fotis1 | Χρήσιμα | 3 | 09-06-2011 14:49 |
Έξυπνο τρέϊλερ για μεταφορά μηχανής | rnem | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 25-05-2011 16:20 |
Ηλεκτρονική σήμανση για όλα τα κατοικίδια | MARK | Ελλάδα | 9 | 01-04-2011 08:13 |
Έξυπνα ηλεκτρικά ? | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 28-12-2009 23:38 |