![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κρατικοποιείται η πρώτη τράπεζα. Proton bank. Το έλεγε και το όνομά της. Πού να ξέρανε οι καημένοι οι μέτοχοι…
Στην γωνία είναι και οι επόμενες μεγάλες ιδιωτικές… Και πού να βγουν τα αποτελέσματα της BlackRock… και πού να βγουν οι τεράστιες ανάγκες για επιπλέον κεφάλαια… και πού να βγουν οι πιέσεις για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου… και που να ‘επισημοποιηθεί’ η πτώχευση. Βασικός πυλώνας του οικοδομήματος, που έφερε την χώρα σε αυτό το σημείο, τους αξίζει, διότι πίστεψαν ότι θα κυβερνήσουν το σύμπαν. Το έκαναν όμως εις βάρος του. Και το σύμπαν το κατάλαβε και τους βούλιαξε. Πανέξυπνοι τρομεροί τραπεζοϋπάλληλοι… με γνώσεις. Τζάμπα μάγκες. Δεν ήξεραν ότι πριν σκάψουν τον λάκκο του πελάτου τους, έπρεπε να έχουν σκάψει πρώτα τον δικό τους. Τώρα πάνε άθαφτοι. Αλλά ευτυχώς για αυτούς πάνε ως τον πάτο. Διότι απόπατος είναι οι ίδιοι. Λυπάμαι και ντρέπομαι για το μέγεθος της χαιρεκακίας, αλλά είναι ανάλογο του κακού που προξένησαν στην κοινωνία. Κάθομαι δε πίσω και το απολαμβάνω. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
πανε και τα ωραια λεφτακια που δανειστικαμε απο το ΔΝΤ και απλοχερα και οι δυο τελευταιες κυβερνησεις τους εδωσαν...ααααααααααα επισης εχουν περασει και ολα τα crash test...!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χρήστο τι λες? Είσαι σίγουρος ότι εννοείς τους υπαλλήλους των τραπεζών? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όχι με το νόημα, που του δίνεις. Τους μεγαλοϋπαλλήλους εννοώ. Αυτούς που πίστεψαν ότι οι τράπεζες έπρεπε να κάνουν και τζόγο. Αλλά και διάφορες άλλες αλητείες και παρανομίες εις βάρος του σύμπαντος. Ατιμωρητί... Οι μικροί… απλά εφάρμοζαν. Αλλά και εκεί χωράει νερό. Πολυδιάστατο όμως το θέμα των μικρών. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με το νόημα που το έδωσες εσύ έτσι όπως το έγραψες. Η ερώτησή μου έγινε για να ακριβολογήσεις, εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν ήθελες να θίξεις μικρούς. |
|
|
|||
|
|||
|
Περίμενες να βγεί να κρατικοποιηθεί μια τράπεζα για να βγάλεις το μένος σου απέναντι σε συναθρώπους σου απο τις όποιες, απο ότι αντιλαμβάνομαι εγώ, προσωπικές αου διαφορές με τράπεζες που , απο ότι αντιλαμβάνομαι εγώ, έχεις μπιστολιάσει αφού έφαγες καλά καλά αυτά που σου δανείσανε και τώρα σε κηνυγάνε μπας και πάρουνε τίποτες πίσω!!!!
Ντροπή τίποτα άλλο δεν σου λέω!!!!Άκου εκεί να κάθεσαι και να το απολαμβάνεις....τέτοιο μένος ρε συνάνθρωπε???? τέτοια αλλυλεγγύη.......α ρε νεοέλληνα της GS του Cayenne και της βίλας στα βόρεια προάστια πως καταντήσαμε....να κινδυνέυουν να απολυθούνε άνθρωποι .....να καταρρεύση η οικονομία της χώρας και κάποιοι λόγω προσψπικών να βγαίνουνε και να λένε το απολαμβάνω!!!!! Για την Proton bank, συναδελφική αλληλεγγύη απέναντι στους εργαζομένους, ελπίζω να μην χαθεί ούτε μια θέση εργαζομένου!!!Οι υπάλληλοι της δείξανε δύναμη και προσπαθήσανε όλο αυτό το καιρό να κάνουν το καλύτερο για την τράπεζα και να περισώσουν ότι μπορούσανε..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εννοώ Γόντικα – Νανόπουλο – Καραμούζη - Μπαλλή Εννοώ Τανισκίδη – τον παναθηναϊκό πρώην του ΤΤ – Βγεννόπουλο – Μαλαματίνα – Αρτινό - Σάλλα… Και τόσους άλλους. Όλους αυτούς και τις πρακτικές τους, που άφηναν χωρίς σπίτι μεροκαματιάρηδες και χήρες, χωρίς αυτοκίνητο πολύτεκνους, χωρίς επιχείρηση επαγγελματίες. Αυτούς που τόσο άνετα συνεργαζόντουσαν με τις γνωστές εταιρείες, που αν χρώσταγες €2,500 σου τηλεφωνούσαν τα μεσημέρια, βράδια, αργίες, Πάσχα, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, για να σου υπενθυμίσουν, αλλά και στην άτυχη μανούλα σου, με τόσο καλό τρόπο το χρέος προς το ίδρυμα. Αλλά άφηναν τα κόμματα και τους πολιτικούς να τους χρωστάνε κοντά στο δις. Όπως και δεν δίνουν τις λίστες με τις καταθέσεις και εξαγωγές κεφαλαίων των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου. Αυτούς που με ελαφρά τη καρδία, αποδείχτηκε ότι δανειζόντουσαν από την ΕΚΤ με 1% και μας δάνειζαν με 18 – 21%. Αυτούς που πήγαινες όλα τα δικαιολογητικά για αύξηση του line – το υπέγραφαν και δεν το εκτελούσαν. Αλλά έδιναν δάνεια σε δικούς τους με κάλυψη δασικά κομμάτια στην Άνω Νέα Μαγουλήθρα. Αυτούς, που με χαρακτηριστική άνεση παραβίαζαν τους όρους κάθε σύμβασης και σου έλεγαν αν σου αρέσει. Αν όχι, ξόφλησέ μας και κλείσε την ‘αιμοδοσία’ σου. Αλλά το βασικότερο όλων, αυτούς που για το κέρδος τους, υπονόμευσαν τα χρήματα των μετόχων τους, προκειμένου να παίξουν με αλογομούρικο τρόπο στα ντόπια και διεθνή χρηματιστήρια, μετοχές – νομίσματα – commodities – αλλά και derivatives και παράγωγα και να δημιουργήσουν πυραμίδες οι πανέξυπνοι, που θα έτρωγαν τα λεφτά των χαζών και και και. Σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα πρόχειρα? Είσαι τραπεζοϋπάλληλος? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλά, έχουν οι καιροί <<γυρίσματα>> για όλους… |
|
|
|||
|
|||
Ερώτηση.Ποιός Υπουργός είπε πριν ένα μήνα το ότι...( επιτέλους βάλαμε πάτο στο βαρέλι)............
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ Χρήστο αν τα έχεις βάλει με τους μετόχους εγώ πάω πάσο!!! κάνανε τεράστια λάθη απο τη μια μεριά......ναι δανείζανε με πολύ υψηλά επιτόκια όλους εμάς .....ναι μας ενοχλούνε όλους εμάς γτ χρωστάμε και δεν πάμε να πληρώσουμε....ναι παίξανε κάποιοι απο αυτούς λάθοος χαρτιά ....έτσι είναι to bussiness!!!!! Μην ξεχνάμε όμως πως αυτοί οι μέτοχοι ρίξανε και το χρήμα στην αγορά και όλοι μας αποκτήσαμε ένα σπίτι...ένα αυτοκίνητο....μια μηχανή γιατί αλλιώς κανένας απο εμάς δεν θα κατάφερνε να αποταμιεύσει τέτοια ποσά για να τα αγοράσει όλα αυτά !!!Τώρα οι τρόποι με τους οποίους δάνειζανε τόσα χρόνια είναι αλού παπά ευαγγέλιο.....εδώ χρειαζότανε η παρουσία του κράτους να επέμβει και να πεί δεν μπορείται κύριοι να δανείζεται με τέτοια επιτόκια κτλ κτλ .....αλλά απο την άλλη αν επέμβαινε το κράτος πως θα δουλεύαν όλοι σε μια ανοιχτή οικονομία με ελεύθερο ανταγωνισμό κτλ κτλ μεγάλη συζήτηση!!!
Αλλά για τους υπαλλήλους των 1000 ευρω που δουλέυουν σε έναν κλάδο καθημερίνα 15 ώρες χωρίς υπερωρίες χωρίς να σηκώνονται να πάνε ούτε για κατούρημα δεν σηκώνω κουβέντα...αυτοί δεν φταίνε σε τπτ!!!! Πάντως απο αυτούς τους managers που λές πίστεψε με αν τους έβαζες να διοικήσουνε τα 4 νευραλγικα υουργεία(οικονομίας-εργασίας-υγείας-παιδείας) για ένα χρόνο θα σου είχανε νοικοκυρέψει το κράτος και στο λέω εγγυημένα! Και για να μην παρεξηγηθούμε είμαι μαζί με τους δανειολήπτες και τους πελάτες και όχι με τους μετόχους!!! Αλλά μαζί με τους υγιείς δανειολήπτες ....αυτούς που πήγανε πήρανε ένα δάνειο για να αγοράσουνε ένα σπίτι και ξ μοίρα τα έφερε έτσι να μην μπορούνε να πληρώσουνε ούτε το γάλα των παιδιών τους......αλλά με αυτούς που πέρνανε τα διακοποδάνεια....ή με αυτούς που πέρνανε τις Πορσε και τις πιστωτικές κάρτες και χαλάγανε χωρίς να έχουνε τι να τους κάνεις πειτε μου εσείς!!!! Last edited by italos; 10-10-2011 at 20:51. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 22:29 |
| Αλήθειες από αυτούς που τολμάνε να τις λένε... | gemara | Κόσμος | 15 | 14-12-2010 00:01 |
| Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 19:53 |
| Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |
| Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 12:22 |