![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά οι σκέψεις που με τριγύριζαν ήταν αρκετές γύρω από το σχέδιο ήχου, αλλά τελικά για πολλούς λόγους κατέληξα στο ότι δεν χρειάζεται ραδιο-cd το RT, αλλά κατι να ακούγεται και να είναι εύκολο στη χρήση.. Αφ'ενός το ραδιο-cd αυτοκινήτου θα μου εξαφάνιζε το ντουλαπάκι για τα γάντια στα δεξιά, αφετέρου είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα κουβαλούσα CD μαζί μου για να τα παίξω...
![]() Οπότε κατέληξα στο ότι το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα βύσμα jack, που θα παίζει ότι παίζει με jack, απο κινητό, μέχρι Ipod, iphone, και ραδιάκι του 1 ευρώ απο τη λαική με μπαταρία.. Οποτε μου έλειπε μόνο ένας ενισχυτής τον οποίο έβαλα πίσω από τις σέλες, (στην ουρά) εκεί που είναι κι ο συναγερμός,, τον σύνδεσα με τα ηχεία που έβαλα στις θέσεις τους, κι ένα jack βύσμα που έβγαλα στο ντουλαπακι ώστε να αφήνω και τη συσκευούλα αναπαραγωγής εκεί και να κλείνει κιόλας... Δείτε μερικές φώτος, κι αν μας λείπει κάτι το διορθώνουμε αύριο με το φώς της μέρας... Α! ξέχασα το σημαντικότερο.... Το κόστος... ![]() 350 ευρώπουλα, όλα μαζί. ![]() ![]() ![]() Τα twiter. ![]() ![]() Τώρα που βλέπω τις φώτος, τελικά τράβηξα λίγες, αλλά καλύτερα να ξεκινήσουμε με ερωτήσεις.... ![]() Πάντως σε σχέση κάτι τιμές της μαμάς που προκαλούν -στην καλύτερη- σκλήρυνση κατα πλάκας σ'αυτόν που τις ακούει είναι ένα καλό deal... |
|
|||
|
|||
![]()
Άριστο deal θα έλεγα !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Να ξέρεις οτι τα τάι ράπς που βλέπω στα μεγάφωνα (είναι και λεπτά) σε 6 μήνες-ένα χρόνο θα έχουν καεί και θα σου κρεμέσει το μεγάφωνο. Να τα αντικαταστήσεις περιοδικά ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω υπ'όψιν ήδη, το μόνο που με καθυσήχασε είναι ότι τα έβαλε διπλά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον δυσκολευομαι να σου πω απο τις φωτογραφιες
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 11-11-2011 at 16:58. Λόγος: . |
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχή εάν ο ενισχυτής είναι αυτοκινήτου, είναι κατασκευασμένοι για να λειτουργούν με πάνω από 50 Ah. Δεν ξέρω τι μπαταρία φοράς αλλά αν είναι περί τα 14 Ah, θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Υπ αυτή την έννοια έκανες πολύ καλά που δεν έβαλες radio-cd αν αυτό που σκόπευες να βάλεις ήταν αυτοκινήτου
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, θα το δεις μια εκ των Τεταρτών αν όχι σε βολτίτσα. |
|
|||
|
|||
![]()
Με γειες Κωστή !!!
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά. οι ενισχυτές ρουφάνε πολύ ρεύμα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά ρουφάνε, μόνο όμως όταν έχουν να κουνήσουν "βαριά" μεγάφωνα και σε καγκουροκαταστάσεις. Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση δε νομίζω πως οι καταναλώσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα
Επίσης ο κανόνας λέει πως πάντα ο ενισχυτής πρέπει να είναι μεγαλύτερος απ τα ηχεία που οδηγεί, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει οτι τον δουλεύουμε στα τέρματα. ![]() Last edited by nivam; 11-11-2011 at 21:05. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κόστος μεταβίβασης Gs 1200 | scott | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 16-03-2012 14:23 |
Πρόβλημα σε 1200 GS με την ηλεκτρονική πλακέτα (εγκέφαλος ) | nvythoul | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 28-07-2011 00:55 |
Εγκαίνια σε οίκο ανοχής-κόστισε 4 εκατoμμύρια ευρώ | makgs | Ελλάδα | 11 | 24-09-2010 02:25 |
Ξενοδοχείο με κόστος διανυκτέρευσης μόλις 3 ευρώ! | gsmaniac | Κόσμος | 16 | 12-08-2010 23:36 |
Μοτοσικλετιστής πυροβόλησε όχημα που τον προσπέρασε... | skippybi | Επικαιρότητα | 10 | 07-11-2009 13:47 |