![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολη την παρεα υστερα απο 1 μηνα συμβιωση μαζι του καταλαβα οτι αλλα ειναι ταγμενη η καρδια μου στην παλια μου μηχανη στο 1200 gs adventure για αυτο το λογω πουλαω rt 1200 μοντελο 2008 βαμμενο carbon σε ειδικο απο την γαλλια με παρα πολλα εξτρα...Ειναι η full εκδοση με esa,abs,θερμαινομενα grip,θερμαινομενη σελα,cruise control
μολις εγινε service 30000 χιλιομετρων,και αλλαχτηκαν θερμαινομενα grips.με βιβλιo service μεσα στην bmw και καινουργια λαστιχα 20 ημερων. απο εξτρα εχει τα εξης *συναγερμο bmw *xenon φωτα *τοp case bmw *πλαινες βαλιτσες bmw *ραδιο cd με mp3 της sony που παιρνει και στικακι *επεκταση σταντ *επεκταση λεβιες ταχυτητων *ζελατινα z-tecknick v-stream *προστατευτικα κυλινδρων wunderlich *βαση gps *καλλυμα οργανων *προστατευτικα τεποζιτου Τιμη:12000 συζητισιμα.... Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει PM η ας με παρει στο 6934612203 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητο .... πραγματικά όμορφη μηχανή!!!!!
Τυχερός ο επόμενος που θα την πάρει, γιατί πραγματικά έχει μοναδίκη εμφάνιση!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λευτέρη καλοπούλητο το rt , πολύ ξεχωριστό στο χρώμα αυτό
Πιστεύω θα φύγει γρήγορα σε αυτά τα χρήματα! |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά πανέμορφο. Καλοπούλητο
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητο Λευτέρη, απλά πανέμορφο.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λευτέρη....είσαι σίγουρος???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα τους λογια....ε πιστευω οτι πλεον ειμαι σιγουρος για το τι μου αρεσει θελω να πιστευω δηλαδη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
H τιμη για το forum μπορει να γινει 11500 ευρω μετρητα.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Νεα τιμη στα 11000 ευρω
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Carbon προστατευτικό για τον πίσω τροχό BMW R 1200 GS/ADV | black_hawk | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 19-07-2011 01:21 |
Ducati 999 '07 Carbon Evo | Ταξιδευτης | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 24-02-2011 23:00 |
Βαφή carbon ;; | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 10-11-2010 14:46 |
R 1200 GS/ADV CARBON ΕΞΑΤΜΙΣΗ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-08-2010 13:08 |