![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να βαλω topcase στο κοριτσι μου,θελω να χωραει οπωσδηποτε 2 κρανη,πειτε μου την δικια σας γνωμη,τι με συμφερει περισσοτερο aftermarket , η της bmw;
|
|
|||
|
|||
![]()
To αδελφακι μου εβαλε την τετραγωνη της Givi που χωραει 2 κρανη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλεις βαλίτσα να χωράει τα πάντα givi Ε55, είναι κορυφή!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι να ειναι και λιγο ομοιομορφο,μην ειναι πισω σαν μπαουλο..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GIVI E55 MAXIA 3 TECH - Cases
Οταν πηρα και γω τη μπουμπου ρωτησα για το Vario της BMW μου ειπαν οτι χωρουσε MONO 1 κρανος και ειχε κοντα 450 ευρω... Φυσικα και προσπερασα την "μαμα" βαλιτσα(που δε λεω ειναι ομορφη αλλα...) και αγορασα απο το motoraid αυτη τη Givi με τα μισα λεφτα... και τη διπλη χωρητικοτητα ![]() Ειμαι υπερ-ευχαριστημενος καθως χωραει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (2 κρανοι και καλοκαιρινο μπουφαν) ειναι τελειως αδιαβροχη ακομη και με πιεστικο, το μαξιλαρακι ειναι λιγο αβολο μονο καθως μειωνει αρκετα τον χωρο του συνεπιβατη και δεν εχει παθει τιποτα παρολο ενα χαζο-ξαπλωμα της μηχανης απο βλακεια μου (δεν ανοιξα καλα το stand και την αφησα στο κενο... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ έχω την Ε52 Maxia και δένει μια χαρά! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
πλαϊνές εχεις τις givi ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Givi E52 maxia.Δεν έχει το μάτι της μαμάς αλλά από χώρους....άριστη.Πολύ καλή κατασκευή,και μπορείς να παίξεις και με τους χρωματισμούς της μηχανής σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kappa K53, και αυτη πολυ ομορφη και χωραει 2 κρανη!
Προσωπικα την βρισκω λιγο πιο ομορφη απο την Givi και πιο φθηνη! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Topcase Vario για R1200GS | harigeo | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 27-03-2011 00:46 |
BMW TOPCASE | gtas1983 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 10-02-2011 19:35 |
Topcase BMW original R1200GS με τη βαση. | John1150 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 10-12-2010 16:19 |
Πρόβλημα εσωτερικού μηχανισμού για topcase vario από r1200gs | tattoopanther | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 25-10-2010 15:52 |
R1200gs topcase bmw καινουργιο | arisp | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 27-11-2009 16:20 |