![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ένα Θεσσαλονικιώτικο καφέ ανοίξαμε έτσι για αλλαγή ένα θέμα για τις BMW.
O Σακης υποστήριξε την ανάγκη μίας κόντρας ανάμεσα στις δύο πλαϊνές VARIO για την καλύτερη στήριξη τους. Ενώ όλοι συμφωνήσαμε κανείς δεν ήξερε κάτι παραπάνω. Τυχαία βρήκα την παρακάτω φωτο σε άλλο thread. Ξέρει κανείς τι είναι η κυκλωμένη κόντρα στις vario???? |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαράκι αυτο μοιαζει μην πώ ειναι ίδιο με την πίσω κόντρα απο τα μαμίσια καγκελα του adve....ειμαι περίεργος πώς πατένταρε τις vario
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς είναι για να μην ταλαντώνονται "μέσα-έξω" οι πλαϊνές. Not bad. Έτσι δεν θα ταλαιπωρούνται τα πλαστικά στηρίγματα της βαλίτσας που μπαίνουν στις βάσεις.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι vario βάσεις είναι ένα τρίγωνο βιδωμένο στο πίσω πλαίσιο, όμως αρκετά μπροστά, εκεί περίπου που είναι τα πίσω μαρσπιέ.....
στη "κάθετη" πλευρά του τριγώνου κουμπώνει η κάθετη "ασφάλεια" της βαλίτσας....μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι η βαλίτσα κρέμετε από τα 2 άνω στηρίγματα.....στο ADVE, η βάσεις είναι ένα τετραγωνισμένο πλαίσιο όπου τα πίσω "κάθετα" μέρη του φτάνουν μέχρι την ουρά, άρα με μία "ίσια σωλήνα" γεφυρωνεις τα σημεία.... θέλω να πω ότι σαφώς δεν υπάρχει διαθέσιμο σημείο σε vario βάσεις/βαλίτσες ώστε να στηρίξεις αντίστοιχη γέφυρα..... τί φαντάζομαι ? τη γέφυρα την έχει βιδώσει πάνω στις βαλίτσες οι οποίες με αυτό το τρόπο ακινητοποιούνται και γίνεται ακόμα ασφαλέστερη η χρήση τους. Ταυτόχρονα, ο τύπος χρησιμοποιεί εσωτερικές βαλίτσες για να μπαινοβγάζει τα πράγματά του... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δει στο UKGSer (Αγγλικό φόρουμ για GS) την κατασκευή ενός τύπου για ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Κοίτα εδώ... http://www.ukgser.com/forums/showthread.php?t=206321 Last edited by Translatoras; 08-12-2011 at 17:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού έγινε ένα zoom στη φωτο ...
... μου φαίνεται ότι είναι δεμένο στα "πατάκια" του συνοδηγού. Δεν έχει και αλλού εύκολο σημείο στήριξης και στο ύψος που βρίσκεται το σίδερο αυτό... . Έτσι μου φαίνεται ... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαδικασια Επαναρυθμισης κλειδαριών του topcase και των πλαϊνών γ | johntsip | Τεχνικά θέματα - DIY | 41 | 26-11-2013 10:58 |
EXTRA...ΚΑΛΟΥΔΙΑ!! | PANOS-XIOS | Φροντίδα | 13 | 08-10-2011 19:56 |
F 800 GS FULL EXTRA (ΤΟΥΜΠΑΝΟ)! | tsoapo | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 30 | 06-09-2011 00:38 |
ΠΩΛΗΤΑΙ ΒΜW R1150GS,FULL EXTRA,AΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! | HERC | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 31-05-2010 17:42 |
extra καφές-μπυρα Ηράκλειο Κυριακή 23-05-10 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 20 | 24-05-2010 18:50 |