![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας!!
εχω κανει 30,000 χλμ και επειδη προσπαθω να κανω μονος μ το σερβις στην μηχανη θα ηθελα να μου πειτε: είναι προτειμοτερο να αλλαξω φιλτρο αερα και εαν ναι πιο να παρω?? και 2ον μηπως ειναι προτιμοτερο να το καθαρισω κ να ξαναβαλω το ιδιο?? βασικα δεν ξερω κ που ειναι...εαν υπηρχε ενα βιντεακι για το πως βγαινει απο το adv'08 θα με βοηθουσατε πραγματικα! ευχαριστω!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ!!βγαζεις το δεξιο καπακι το μαυρο,βγαζεις το τριγωνικο μαυρο..αλλα τι λεω?ψαξε στα τεχνικα εχω σηκωσει θεμα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παλιόπαιδο.....όλα στο πιάτο τα θέλεις ![]() ![]() Απόσπασμα:
΄Χμ.....μαλλον αυτο θα εννοεις ...ε? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!λετε να παρω καινουργιο για αλλαγη ή να παραγγειλω απο aftermarket που δεν χρειαζονται αντικατασταση απλα καθαρισμο??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για εμένα καλύτερα να το αντικαθιστάς ![]() ![]() ![]() και που και πού να του τραβάς και κανένα φυσηματάκι ![]() ![]() ![]() (παντα ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις αλλα και την χρήση) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλτρο αέρα K&N BMW R1200**/HP2 by: K&N - MotoRAID τα άλλα που ειναι μιας χρησης ουσιαστηκα ξερεις απο που τα παραγγελνουμε? |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.ebay.de/itm/Luftfilter-BM...#ht_1021wt_786BM-1204 K&N Air Filter BMW R1200GS Adventure 06-08 | eBay
Απόσπασμα:
Last edited by jarhead; 08-12-2011 at 17:06. |
|
|||
|
|||
![]()
το συγκεκριμένο που παραθέτεις ειναι πολύ καλο
απλα εγώ είμαι της φιλοσοφιας ΑΛΛΑΓΗ ![]() ![]() π.χ. έχω ψωνίσει απο εδω ![]() ![]() ![]() απλα καλο θα ειναι αν κανεις παραγγελιες απο έξω...να φροντίσεις να παραγγείλεις πολλα πραγματακια μαζι,για να σου έρθουν λιγοτερα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απ' ότι λένε, τα "καινούρια" φίλτρα δεν καθαρίζονται ...
Γιατί όπως λένε οι ειδικοί, όσο τα φυσάς, τόσο πιο βαθιά μπαίνει η σκόνη ... Άρα, καλύτερα αλλαγή ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα μονα που δεν θελουν φροντιδα (παρα μονον αλλαγη) ειναι τα χαρτινα! (Οπως το "μαμα", π.χ.) ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μποτιλιάρισμα είπατε; | siraxanz | Αυτοκίνητο | 0 | 05-10-2011 21:03 |
Εθισμένοι στον καφέ; Τα γονίδια σας ευθύνονται | victor74 | Υγεία | 7 | 19-04-2011 20:04 |
Σετ καθαρισμού φίλτρου | element | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 25-03-2011 15:23 |
Προτασεις για προιοντα καθαρισμου-γυαλισματος!! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-09-2010 07:41 |
Xρωματισμους Κοντερ | edmark | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 19-07-2009 03:25 |