![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ψαχνω κατι ασήμαντο, μικρο και χρηστικο....
Θέλω να βρω το μικρο τσαντακι που μπαινει μεσα το μπλιμπλικι του συναγερμου, η BMW το εχει βγαλει απο τη παραγωγη και τωρα φερνει ενα μεγαλυτερο που σαφως δεν βολευει...... Εμενα η ελλειψη αυτού μου κανει σημαδια στο πλαστικο περιβλημα του κεντρικου διακοπτη στην 800GS |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με τα κλειδια και πηρα μια μικρη κλειδωθηκη της BMW σαν μπρελοκ ειναι με φερμουαρ..
Κανει καλη δουλεια βαζω μεσα και τα ψιλα για τα διοδια... Δεν ξερω αν βοηθησα.. |
|
|||
|
|||
![]()
θα με βοηθησεις πολυ περισσοτερο αν μου πεις απο που τη πήρες.......
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ανεβα στον 2 οροφο και ζητα κλειδωθηκη.. Εχει διαφορες... Κοστος γυρω στα 18 ευρω... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Όλα τα εξουσιοδοτημένα την έχουν, σαν αξεσουάρ .... ![]() (το επονομαζόμενο και ..."φερετράκι" .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ειχα περασει απο εξουσιοδοτημενο στη Καλλιροης και μου εδειξε το μοναδικο που βγαζει πια η BMW το οποιο ειναι αρκετα μεγάλο, ζητησα το "παλιο" το μικρο, και μου ειπαν οτι το εχει σταματησει......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ιδιο ειναι πλακα πλακα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά, ξερουμε κατι γι' αυτο το ...φερετρακι ?????
Υπαρχει ακομα σε παραγωγή, μήπως καποιος το αγορασε πρόσφατα ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
"Ο Αγύριστος" Αυτός που το έχει είναι σε άλλη διάσταση (ΤΕΖΑ) και δεν μπορεί να μιλήσει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |