![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Forma dominator competition No44 (κάνουν για όσους φοράνε Νο43 αθλητικό παπούτσι, έχουν φορεθεί 4-5 φορές, σαν καινούργιες.
Η κορυφαίες off road μπότες τηςFORMA. Εξωτερικό από δέρμα με πολλαπλές ενισχύσεις. Σύστημα F.C.S. (Flex Control System) για να συγκρατεί και να προστατεύει τον αστράγαλο επιτρέποντας παράλληλα την ευέλικτη φυσική κίνηση του ποδιού, εσωτερικο μποτακι Gel, αντιολισθητική, ελαστική σόλα Skywalk, με τμήματα που μπορούν να αντικατασταθούν. Κλείσιμο με velcro και ρυθμιζόμενα “Security Lock Buckles” με χρυσό χρώμα στην άκρη που μπορούν να αντικατασταθούν. Αντιβακτηριδιακοί πάτοι με σύστημα APS (Air Pump System). Μεταλλική προστασία για τα δάχτυλα από ανοξείδωτο ατσάλι. Τιμη 150.00 ευρο |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφες μπότες !
Καλοπούλητες Μπιλάκο !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητες Βασιλάρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτές τις μπότες έχω, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι κορυφαίες!
τυχερός όποιος τις πάρει!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
![]() Πράγματι εχουν πολυ καλη προστασια και καλη αρθρωση |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ τις είχα σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και είναι κορυφαίες, και πιστέψτε με τις έχω βάλει ΟΛΕΣ!
![]() Καλοπούλητες Βασίλη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μποτες πωληθηκαν
Ευχαριστω το gs forum για την φιλοξενια της αγγελιας ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de | sliv | Ομαδικές Αγορές | 128 | 03-12-2011 10:14 |
Πωλείται κράνος BMW enduro | polytimi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 16 | 31-08-2011 18:08 |
hp 2 enduro | L3f | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 42 | 16-07-2011 17:30 |
bmw κρανος enduro | geopoumid | Ζήτηση | 3 | 04-06-2011 19:45 |
hp2 enduro | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 18 | 06-03-2010 23:01 |