![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Σταυρο(frits)........
O λογος της ανακοινωσης ειναι οτι του εδωσα την slr olympus φωτογραφικη μηχανη μου η οποια ηταν σε αγλικο μενου και μου το μετετρεψε σε Ελληνικα κανοντας την ποιο ευχρηστη για μενα ![]() ![]() Οχι μονο το μετετρεψε σε Ελληνικα ΑΛΛΑ δεν μου πειρε χρηματα(ΣΟΡΥ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΡΩΤΙΣΑ.......ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ????)στελνοντας την στην αλλη ακρη της χωρας με ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ μην αφηνοντας με ουτε καν να το προτινω ![]() Σταυρακο μου ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,δεν ειναι το κοστος η το μεγεθος ΑΛΛΑ ειναι η πραξη που μετραει και η καλη καρδια σε'ναν ανθρωπο ![]() ![]() ![]() Ξερετε οτι σας ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ![]() ![]() ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο Σταυρος (εν φορουμ frits) ειναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ αξία!!!
άσε που έχει και το ....χαμόγελο της Colgate ![]() ![]() ![]() ![]() ωραίος και εσύ που τον......δίνεις ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι γνωστός παλιοχαρακτήρας ο frits
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη να μας ελεγες για κανεναν αλλων θα σε πιστευαμε αλλα τον Σταυρο τον ξερει ολο το φορουμ.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο αντρας απο δυο (2) πραγματα ξεχωριζει : Το ενα (1) -και σημαντικοτερο - ειναι απο ποια γυναικα εχει διπλα του!
Μπραβο fritsακο! ![]() Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 08-12-2011 at 16:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας...:sm5:
|
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο στο Σταύρο λοιπόν...
![]() Εμένα μου έφερε κάρτα μνήμης στο Σοφικό... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φαντάσου ΠΟΣΟ καλόπαιδί ειναι..... μέχρι και τον cps εξυπηρέτησε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα που έμαθα στην μηχανή του Γιάννη, όποιος θέλει αναβάθμιση στο firmware της μηχανής του.... τιμή με π.μ....
![]() Να είστε καλά παιδιά για τα καλά σας λόγια, όσο για τον Γιάννη για να ανταποδώσω την φιλοξενία που μας πρόσφερε στην Σιάτιστα μάλλον πρέπει να του στείλω μία καινούργια μηχανή.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι με Frits και Xanthi στα Βραχναίικα 27/11/11 | skippybi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 50 | 30-11-2011 08:22 |
Χρόνια Πολλά στο Σταύρο (frits) !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 51 | 02-10-2011 21:46 |
Ενα ευχαριστώ στον Σταυρο ακα frits | siraxanz | Τι μας έτυχε | 20 | 26-08-2011 09:58 |
Χρόνια Πολλά Ξανθή (frits). | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 33 | 25-09-2010 21:02 |