![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() 19/12/2008 – 19/12/2011 3 γεμάτα χρόνια Με ![]() απολαυστικά χιλιόμετρα Χρόνια σου Πολλά ![]() Η φετινή χρονιά ήταν η χρονιά της ωρίμανσης… Κάναμε πολλά καινούρια πράγματα… 1η φορά σε πίστα.. ![]() 1η φορά στο χώμα… ![]() 1η φορά στις Άλπεις… ![]() ![]() ![]() Κάναμε καινούριους φίλους στη Σερβία… ![]() ![]() Στη Βουλγαρία… ![]() Και φυσικά οργώσαμε πολλές φορές την Ελλάδα.. Από τη Σπιναλόγκα... ![]() (εκεί πήγα μόνος, εσύ δε χωρούσες στο καραβάκι και την έβλεπες από απέναντι) Την Πελλοπόνησο.. ![]() Την Εύβοια.. ![]() Μέχρι τη Ροδόπη (ελληνική και βουλγάρικη) ![]() Και φυσικά διασχίσαμε την αγαπημένη μας Πίνδο πολλές φορές.. ![]() Από την Οίτη ![]() Τα Τζουμέρκα... ![]() μέχρι ψηλά στον Γράμμο.. ![]() Μου λένε, ότι έχει πέσει πολύ η αξία σου με τόσα χλμ… Εγώ όμως ξέρω, ότι όσο αντέχεις να κάνεις περισσότερα χλμ από μένα σε 1 μέρα.. Όσο πλαγιάζεις, περισσότερο από όσο μπορώ εγώ να σε πλαγιάσω… Όσο πηγαίνεις με περισσότερα χλμ στην ευθεία από ότι μπορώ εγώ να σε πάω… Η αξία σου θα είναι ανεκτίμητη για μένα… Εύχομαι την καινούρια χρονιά να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα… Χρόνια Πολλά σε όλους σας Και σας εύχομαι την καινούρια χρονιά να χαρείτε την μηχανή σας,
όσο την χάρηκα εγώ φέτος… |
|
|||
|
|||
![]() τρελο αγόρι ....την τρέλανες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα καλοτάξιδος φιλαράκι !
Άντε και χιλιόχρονη !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο θοδωρη, παντα τετοια
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Teo εισαι απεκτος μαν!
νομιζω οτι τωρα μετα απο τετοια γεννεθλια που της εκανες...θα σου καθεται καλυτερα...στις στροφες ![]() Να την χαιρεσαι, παντα ορθιοι παρεα για πολλες ακομα χιλιαδες χλμ! ![]() Last edited by giamil; 19-12-2011 at 22:32. |
|
|||
|
|||
![]() Xρόνια της Πολλά Θοδωρή! Να 'ναι πάντα γεμάτη και χορτασμένη με όμορφα χιλιόμετρα! Jefe
|
|
|||
|
|||
![]() εισαι ωραιος λεμε !!!!
|
|
|||
|
|||
![]() να εισαι γερος να την ευχαριστιέσαι παντα
με καλη παρεα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πόση τρέλα σε έναν άνθρωπο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι ΑΠΙΘΑΝΟΣ φιλαρακο!!!! Σου ευχομαι αλλα...1000000000...καλα και απολαυστικα χιλιομετρα με την καλη σου!!!!!
|
![]() |
|
|