![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12/11 ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ SALA CAFE ΣΤΙΣ 20,30 ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΠΥΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ (ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΩ) ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΥΣΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ (ΟΚ) ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Last edited by TAKIS04; 25-12-2011 at 23:06. |
|
|
|||
|
|||
|
okokokokokokokokokokokokokokokoko!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από τόση λογοδιάρροια από τον καλό μου φίλο Τάκη και εφόσον έχουμε να κανονίσουμε και εκείνη την δουλίτσα που είπαμε να κάνουμε την προηγούμενη εβδομάδα, μπορώ να πω με σιγουριά πως η παρουσία μου στον τελευταίο καφέ του χρόνου για την Ηρακλειώτικη ομάδα του φόρουμ μας (που δεν είναι καφές αλλά είθισται πλέον να ονομάζεται έτσι) είναι τουλάχιστον σίγουρη!
|
|
|
|||
|
|||
|
xn0[zvylo1ip[!@#$_)(*&^%$#@#$%^&*()_)(*&^%$#@#$%^&*()_)(*&^%$#$%^&*()_)(*&^%$#$%^&*()_+_)TAKIS (*&^%$#@#$%^&*()_)(*&^%$#$%^&*()_+_)(*&^%$#$%^&*()_+_)(*&^%$#$%^&*()_(*&^%$#$%^&*()_+_)(*&^%$#@#$%^&*()_+_)OK(*&^%$#$%^&*()_+_)(*&^%$
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαλλον φταιει η εσωτερικη υπαρξιακη, καταπιεσμενη για χρονια, αναγκη για μια σχεση εμπιστοσυνης μεταξυ του αντρα και της μηχανης, και που η συναθριση με αλλους βαρεμενους μεσηλικες μπεμβεδακιδες και μη, βοηθαει να παει ο καφες, το τσαι, η μπυρα, το τζιν με τονικ κατω πιο ευκολα, οποτε δηλωνω και εγω παρον!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό παιδιά καλό καφέ και τελευταίο για το 2011 καλά να περάσετε . Τιμήστε τα δέοντα ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά να περάσετε στο τελευταίο καφεδάκι της χρονιάς
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλή μάζωξη φιλαράκια !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ 2011 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ GS FORUM ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
|
|
|
|||
|
|||
|
√.
|
![]() |
|
|