![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Γιορτές έχουμε οπότε εορταστικός και ο καφές, σας περιμένουμε όλους οικογενειακώς για τον τελευταίο καφέ της χρονιάς στην Όαση Ζαπείου την Τετάρτη 28/12/2011. |
|
|
|||
|
|||
|
Τί ώρα είναι η συνάντηση; Όσοι δεν έχουν ακόμα μηχανή μπορούν να παρευρεθούν;
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα τα πούμε απο κοντά την Τετάρτη φίλοι μου!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Πλακα σου κανω φιλε μου....εννοειται οτι η μοτο δεν ειναι απαραιτητο αξεσουαρ για καλη παρεα.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα είμαι και εγώ στον καφέ.
Όπως σας υποσχέθηκα δεν θα έχω φωτογραφική μηχανή και δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τα κλισιόμετρα που θα έχετε κρεμασμένα στο μπροστινό φανάρι. Να προσέξετε όμως μήπως σε κανένα απότομο φρενάρισμα ξεκολλήσει και χτυπήσετε κάποιον άτυχο περαστικό. Καλή αντάμωση και χωρίς τσιγάρο στο κατάστημα…………….. |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ..!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα και εγώ!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό καλά να περάσετε . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα, να πούμε και καμιά ευχή από κοντά
|
|
|
|||
|
|||
|
ε αμα ειναι εορταστικος...,λεω να ρθω!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αχαικός καφές στη Ναύπακτο στις 12/10/2011 | katsanakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 68 | 18-10-2011 02:54 |
| Ο τελικός | MARK | Ανέκδοτα | 9 | 17-03-2011 12:39 |
| Εργατικό κόστος & ανταγωνιστικότητα: μύθοι και πραγματικότητα | ortho | Επικαιρότητα | 12 | 10-01-2011 02:25 |
| Ποδηλατικός γύρος Δήμου Αθηναίων | gsmaniac | Περιβάλλον | 15 | 22-11-2010 17:31 |
| Xρόνια πολλά στους Αλεξάνδρα,Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 21-04-2009 20:56 |