![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ο Νίκι Χέιντεν τραυματίστηκε σε δοκιμές που έκανε και η συμμετοχή του στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης τον προσεχή Ιανουάριο είναι αμφίβολη. Λόγο για τρομακτικό ατύχημα έκανε ο Αμερικανός.
Με τον χειρότερο τρόπο θα πει «αντίο» στο 2011 ο Νίκι Χέιντεν, καθώς τραυματίστηκε σε δοκιμές που πραγματοποιούσε, όπως κάνει κάθε χειμώνα. Ο Αμερικανός είχε πτώση, με συνέπεια να σπάσει τον αριστερό του ώμο. Έτσι, η συμμετοχή του στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης του Ιανουαρίου (31/1) είναι αμφίβολη. Ο αναβάτης της Ducati μίλησε για το συμβάν και το χαρακτήρισε τρομοκρατικό. «Προφανώς, οι τραυματισμοί δεν είναι ποτέ καλοί, ωστόσο είναι μέρος των μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα, όπως αυτό της Βαλένθια. Είχα ξεκινήσει τις δοκιμές, όπως κάνω κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε μία πίστα κοντά στο σπίτι μου. Βρισκόμουν πίσω από έναν αναβάτη, προσπάθησε να με περάσει και ακούμπησε στην μπροστινή μου ρόδα και έπεσα, χτυπώντας τον αριστερό μου ώμο. Αυτό ήταν. Είναι απογοητευτικό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω, από το να αναρρώσω γρήγορα. Όπως και να έχει αυτό δεν αλλάζει τις προσδοκίες μου για το 2012», ήταν τα λόγια του. |
|
|
|||
|
|||
|
Κρίμα θα χαθεί πολύτιμο έδαφος από την προετοιμασία του . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικα του...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μου τη δίνει που δεν ξέρω τί παίχτηκε .... | Arkas | Μου τη δίνει που ..... | 19 | 27-08-2011 20:03 |
| Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
| Μία θυσία που δεν προβλήθηκε καθόλου από τα ΜΜΕ... | Anax | Κοινωνική ευαισθησία | 15 | 06-05-2010 00:14 |
| ...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 02-06-2009 00:37 |
| Δεν της χαριστηκε... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 29-05-2009 20:36 |