![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια και καλη χρονια,σκεφτομαι για αγορα καινουργιου gs 1200 και θελω λιγο τα φωτα σας π.χ. σκεφτομαι να μη βαλω πανω esa λογω οτι απο αυτα που διαβαζω υπαρχει προβλημα μετα απο καποια χιλιομετρα και δεν νομιζω οτι μου χρειαζεται. προτιμω δηλ να βαλω προστατευτικα. και ακτινωτες ζαντες.τι γνωμη εχετε.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες!!! απο που χαλκιδικη?
|
|
|||
|
|||
![]()
καμια 45 χλμ πριν απο σενα
|
|
|||
|
|||
![]()
H ESA ειναι πολυτέλεια, όχι ανάγκη... κάνει όμως σοβαρη πολυτελή δουλειά
![]() αν έχεις τις ικανοτητες να ρυθμίζεις την αναρτηση... εσυ ξέρεις.. Ακτινωτές ζάντες με τιποτα, η αλουμινίου επιδιορθωνετε πανεύκολα κ σχετικά φτηνα Η ακτινωτή αν φαει στραβωμα, θα κλαις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες Βορειε...η αληθεια ειναι οτι ακουγονται πολλα περι esa εγω πιστευω ειναι θεμα τυχης αλλα και χρησης, αν δεν σου ειναι χρησιμο μην το βαζεις.
Ειτε το παλιο ειτε το καινουργιο καπου εχουν θεμα, στα φρενα και στην αναρτηση αντιστοιχα. Τις ζαντες βαλτες γιατι θα ειναι αργα και θα τις χρυσοπληρωσεις! Με το καλο να την αποκτησεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα faker ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες siraxanz να σαι καλα
|
|
|||
|
|||
![]()
ESA?????????Μακριά!!!!! (αποψή μου πάντα)
Με το καλό να το πάρεις και να το ρυθμίσεις σύνφωνα με τις ανάγκες σου!!!Η ακτινωτή είναι μια άποψη που διαφέρει από αναβάτη σε αναβάτη!!Εγώ που δεν την έχω την κοιτάω αλλά δεν τρελένομαι κιόλας, και η χύτη του 2008 και μετά είναι πανέμορφη!!Με το καλό η απόκτηση ότι και άν διαλέξεις!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η BMW την ESA τη δίνει μαζί με ένα "πακέτο" άλλων αξεσουάρ, πχ χρωμιωμένη εξάτμιση, θερμαινόμενα γκριπ, led φλας, on board computer και δεν θυμάμαι τι άλλο. Αν δεν την θέλεις, δεν παίρνεις το παραπάνω πακέτο και αν θες τα υπόλοιπα αξεσουάρ του πακέτου, σου κοστίζουν αρκετά παραπάνω, ενώ με την αφαίρεση της ESA κερδίζεις ελάχιστα. Εκτός αυτού θα κάνεις ειδική παραγγελία τη μηχανή σου, το οποίο σημαίνει τουλάχιστον 3 μήνες αναμονή παράδοσης. Ρώτα κάποιον αντιπρόσωπο, θα στα εξηγήσει καλύτερα. Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να αφαιρέσεις την ESA.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ESA έχει βγάλει προβλήματα σε αρκετούς... όντως... αλλά με ποια χρήση...;;;
Εχω ακουσει πολλούς που την ανεβοκατεβάζουν εν´ κινήσει... Έχω ακούσει πολλούς που την έχουν σε μιά θέση μόνιμα κ´ δεν την έχουν ανεβάσει/κατεβάσει ή σκληρύνει/μαλακώσει ΠΟΤΕ... Δε λέω ότι σε όσους χαλασε δεν τη δούλευαν σωστα αλλα ενα μεγαλο ποσοστό δεν τη δουλεύει σωστα. Επίσης εφόσον πάρεις καινούρια δε θα φοράει την Ιαπωνέζικη ESA αλλά τη WP που είναι ανώτερη!! Αν δε βαλεις ESA, εκτός του ότι θα πας σε ειδική παραγγελία για τα υπόλοιπα αξεσουάρ, θα βάλεις την ανάρτηση χειροκίνητα σε μια θεση την ημερα που θα παραλαβεις τη μπουμπού κ´ δεν πρόκειται να την ξαναρυθμίσεις ποτε. Οι ακτινωτές δε μ´ αρεσουν καθολου αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό!! Με το καλό να μπεις κ´ εσυ στο κλαμπ των 2 εκκεντροφόρων... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
καινουργιο top case για bmw 650 gs 2004-2007 | thanasis650 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 13-01-2013 15:43 |
Η καινούργια πινακίδα κοντά στο ΑΤΜ της Τράπεζας, γράφει.......... | MARK | Χιούμορ | 16 | 13-03-2011 23:03 |
Karoo για Χωματινους αλλά & Bridgestone BW για F800ηδες | mAthosalas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 06-02-2011 11:10 |
Διαφορικο καινουργιο για BMW R-1200 GS | george81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 12-12-2010 11:48 |
Προτάσεις για ζελατινα για R1100GS | MIHALIS TZIMAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 28-05-2010 06:08 |