![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αποπλανούσε 11χρονα η δασκάλα του έρωτα! | sportdog.gr
Και τι δεν είχα κάνει για να κατάκτησω τις δασκάλες μου...πέρα απο το να διαβάσω φυσικά... Τι έβαζα τα καλα μου και χτενιζομουν και εκείνο και το άλλο και να ο/οι τυχεροί αποπλανηθηκαν απο την δασκαλα τους... Και όταν οι φίλοι τους έπαιζαν μήλα στην αυλή αυτοί αποπλανιζονταν απο την δασκαλα με τα Χρύσα μαλλιά... Αδικία μόνο αυτο έχω να πω... Μεταξύ μας ο πατέρας που το κατήγγειλε πρέπει να ζηλεύει πολύ τον γιο του..!!! |
|
|||
|
|||
![]() αλλαζουν οι εποχες...............
![]() αν μου τυχει με τον 15 χρονο γιο μου κατι αντιστοιχο........σιγα μην καταγγειλω την διαπαιδαγωγο του ![]() ισα-ισα......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα η 22χρονη φέρεται να συνιστούσε στον νεαρό να τρώει «γραβιέρα με μέλι» για να «είναι δυνατός».
Nα καθιερωθει ως επισημο γευμα του forum,παρακαλω.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
H μανα του την εκανε τη λαδια..... μαλιστα ζητησε και τη πονικη διωξη της φωτισμενης αυτης δασκαλας.... ντροπη
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την καταγγελία την έκανε ο πατέρας αυτού που δεν είχε "#######" ακόμα.... Είχε τρελαθεί στη "χειρονακτική" εργασία ο πίτσι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν πηδούσε ο γιος, σιγά μην έκανε καταγγελία ο μπαμπάς ![]() Απ' την άλλη , ήταν και 11χρονος. Την άτιμη, άτριχα παιδάκια έπαιζε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
tromaktiko: Οι διάλογοι του αίσχους της 22χρονης δασκάλας με τους μαθητές της στο Facebook...
«Η… που μου έκανες προχθές στο σπίτι σου, με εξακόντισε στα ουράνια» με ΕΞΑΚΟΝΤΙΣΕ ;;;;;; κοιτα λεξιλογιο ο πιτσιρικας.... κοιτα γνωσεις.... και βαλαν τη δασκαλα του φυλακη..... αισχος ρε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστητε συνομιλία
Πατέρας: τι έμαθες παιδί μου σήμερα Παιδι: τα ιδια και τα ιδια ρε πατερα Το 69 το παξιμάδια το κτλ κτλ ΑΣΕ με μωρε βαρέθηκα...δεν είναι τα γράμματα για εμενα Last edited by asotosios; 16-01-2012 at 19:04. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Των Αγίων Αποστόλων !! Χρόνια Πολλά στους Απόστολους !! | CPretenteriS | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 02-07-2011 11:30 |
Χρόνια πολλά στον Απόστολο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 12-07-2010 02:13 |
Χρόνια πολλά στους Απόστολος, Αποστόλης, Τόλης, Αποστολία!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 30-06-2009 18:33 |
Χρόνια πολλά στους Δροσούλα,Δρόσος ....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 22-03-2009 22:50 |
Χρόνια πολλά στους Θεοδόση...... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 12-01-2009 19:46 |