![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να επισκευάσω την κλειδαριά της κεντρικής βαλίτσας ? δεν κλειδώνει, ενω γυρνάω το κλειδί το χερούλι ανεβαίνει κανονικά. Την άνοιξα αλλα δεν έβγαλα άκρη.
|
|
|
|||
|
|||
|
τι βαλιτσα ειναι???
|
|
|
|||
|
|||
|
Η γνήσια η δικιά του Θεολόγε. Τύπο δεν ξέρω να σου πω
|
|
|
|||
|
|||
|
Εαν θυμαμε καλα η μαμα εχει 25 ευρο και τη κανουν όπως ειναι το κεντρικό κλειδί.....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Που στην αντιπροσωπεία να πάω ;
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολυ. Πανταχού παρών θεολόγος
|
|
|
|||
|
|||
|
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στην κεντρική στο 1150 gs.
Αγόρασα κλειδαριά κι εγώ και την άλλαξα μόνος μου αλλά, το πρόβλημα δεν λύθηκε γιατί, το πρόβλημα βρίσκεται στα ελάσματα που έχει μέσα και που η κλειδαριά κανονικά δεν τα αφήνει να μετακινηθούν όταν κλειδώνει. Στην δικιά μου, τα ελάσματα αυτά, είχαν δημιουργήσει κάποιες ανοχές, προφανώς απο το πολύ δούλεμα και ξεπερνάγαν το πιράκι της κλειδαριάς που τα εμπόδιζε να μετακινηθούν υποτίθεται. Έτσι, την έβαλα στην άκρη αλλά, όλο σκέφτομαι να την ξαναπιάσω για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι εκεί. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ζητειται βαση top case givi | dourosteo | Ζήτηση | 1 | 15-04-2011 19:53 |
| ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ TOP CASE BMW GS ADV TO ΓΝΗΣΙΟ | kostaskyriakos | Ζήτηση | 1 | 10-03-2011 00:30 |
| Βάση για VARIO TOP CASE R1200GS κ κλειδαρια | DIOYK1381 | Ζήτηση | 1 | 30-12-2010 03:11 |
| TOP CASE FOR ADV | costas68gr | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 08-11-2010 15:48 |
| ΤΣΑΝΤΑ ΣΕ TOP CASE BMW | geolag | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 19-05-2010 20:57 |