![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εκανα το servive των 20000 στην motion n style στην μεσογειων
και μου χρεωσαν τα εργατικα 150 ευρω. (115+φπα) το μονο εξτρα που εκανα ειναι οτι αλλαξα μπαταρια. κατα τα αλλα τπτ το ιδιεταιρο. Λαδακια... μου φανηκαν πολλα, οταν του παραπονεθηκα δεν ειχε τι να πει.... τι λετε εχω αδικο μήπως ? ευχαριστω |
|
|
|||
|
|||
|
D.I.Y.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορείς κάλλιστα να διαλέξεις να άλλο αξιόπιστο συνεργείο, εκτός μαμάς που τρώει τα παιδιά της.. Υπάρχουν και τέτοια.. Ας πάρει και κανας μάστορας κανά φραγκο στην τσέπη αντί να του βγάζουν το λάδι και να τα παίρνει ο μεγάλος του μαγαζιού.. |
|
|
|||
|
|||
|
1. Αν δεν κάνω λάθος η έκπτωση του forum ισχύει μονο για το κατάστημα του Αγ.Στεφανου!!
2. Για αλλαγή λαδιών κ´ αλλαγή μπαταρίας εργατικά 150 €...;;; Δύσκολο...!! Δεν κάνεις έναν κόπο να scan-άρεις και να ανεβάσεις το τιμολόγιο μήπως βγάλουμε άκρη...;; CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εαν αλλαξαν μπουζι φιλτρο λαδιου φιλτρο αερα και λαδια στο οριο ειναι η τιμη εαν οχι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
τοσα τους λειπανε τοσα του πειραν του παιδιου τι να κανουμε???για κλαματα
|
|
|
|||
|
|||
|
Η έκπτωση του φόρουμ ισχύει μόνο για το MnS στον Άγιο Στέφανο.
Πρόσφατα έκανα και εγώ το σέρβις των 20000 στον Άγιο Στέφανο και πλήρωσα 168 σύνολο. 150 μόνο για εργασία μου φαίνεται εξωφρενικό ποσό. Σκάναρε το τιμολόγιο όπως είπε ο φίλος παραπάνω να δούμε αναλυτικά τις χρεώσεις. |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάθε πότε λάδια & service ??? | vagbou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 17-08-2011 05:14 |
| Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρελχομενα!! | sintarta | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 18-07-2011 21:29 |
| service | tonis17 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-06-2010 11:04 |
| service 20000 | giorgos_gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 09-09-2009 11:52 |