![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει καποιος το συγκεκριμενο κρανος;;ειναι ανοιγομενο...αν ναι πειτε τη γνωμη σας..
1)αεροδυναμικη-κραδασμους 2)αν κουναει απο αερα;; 3)τι λεει απο θορυβο;; |
|
|||
|
|||
![]()
αν δε σε πειραζει το γεγονος οτι δεν εχει γυαλια ηλιου οπως το schbert ,ειναι πιο ελαφρυ ,με χαμηλη σταθμη θορυβου οσο ειναι κλειστο ,και καινουργιο εχει μεγαλη" προικα " το πηρα στη στη συζυγο πριν λιγο καιρο λευκο στα 419ευρω και ειναι ευχαριστημενη ...
|
|
|||
|
|||
![]()
καποιος θελει να αλλαξει κρανος..............
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1520 gr βαρος, καλή ποιότητα , σχετικά καλό στον θόρυβο και την προστασία από αέρα. Δεν μου αρέσει που δεν βγαίνει η επένδυση για πλυσιμο πλην τα "μαγουλα". Μαρεσε που βρηκα κενο στη θεση του αυτιου για να μπει ενδοεπικοινωνια
|
|
|||
|
|||
![]()
δε με πειραζει γιατι σε κανενα κρανος δεν ειχα ενσοματομενα γυαλια...κουναει καθολου με αερα;;;
Last edited by kelas22; 15-01-2012 at 22:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Για δες και αυτο:SHOEI NEOTEC
Shoei NEOTEC - FC-Moto Shop |
|
|||
|
|||
![]()
αφου κανουμε πρωτα την καταλληλη ερευνα
![]() ![]() ![]() Last edited by kelas22; 15-01-2012 at 22:42. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο τα πολυ καλα ανοιγωμενα κρανη.,.,.ειναι αρκετα ησυχο για ανοιγωμενο κρανος .,.,.ειναι κρανος που δεν εχει ημερομηνια ληξεως .,.,.,.,στην αγορα σου δινουν πακετο και δευτερη ζελατινα .,..
|
|
|||
|
|||
![]()
Το Multitec ειναι απο τα καλυτερα flip-up κρανη.Το Neotec που σου γραφει ο φιλος παραπανω,ουσιαστικα ειναι η εξελιξη του multitec.Αν θελεις δες και το Schuberth C3,το οποιο στις δοκιμες εχει βγει το πιο ησυχο flip-up,εχει ζελατινακι για τον ηλιο και ολα τα μερη του ειναι πληρως αφαιρουμενα.Επισης η ενδοεπικοινωνια μπαινει αψογα [εγω το εχω με bt].Το εχω περιπου 2μισι χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
![]() Exει πολυ καλη προσφορα εδω,στα 360 euro + μεταφορικα.. ![]() Schuberth C3 |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SHOEI MULTITECH | geopoumid | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 0 | 11-11-2011 06:39 |
SHOEI MULTITECH ΣΠΑΣΤΟ | geopoumid | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 06-10-2011 18:21 |
SHOEI Multitech XL | CPretenteriS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 12 | 14-10-2010 13:16 |
shoei-AGV-HJC | varaderiadis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-10-2010 22:18 |
SHOEI VFX-W | xristoforos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 05-10-2010 16:10 |