![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γυρίζοντας το μεσημέρι στο σπίτι πέρασα από το σούπερμάρκετ.
Προς μεγάλη μου έκπληξη σε πολλά προϊόντα υπήρχαν ταμπελίτσες που ανήγγειλαν επιστροφή σε τιμές του 2008. Μπορώ να πω ότι ήταν ακριβείς καθότι εγώ κάνω τα ψώνια εδώ και χρόνια και γνωρίζω τις τιμές. Ρώτησα την υπεύθυνη του καταστήματος αν αυτές τις μειώσεις τις κάνουν οι εταιρείες ή η αλυσίδα σούπερμάρκετ. Τις κάνει το μάρκετ. Δεν παραδέχτηκε άμεσα ότι ήταν επιβεβλημένο λόγω μειωμένου τζίρου, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει. Και για να είμαι δίκαιος, διότι πριν καιρό είχα κάνει μιά ανάρτηση λέγοντας για δύο τιμές στον καφέ και κατά τη γνώμη μου εσκεμμένη παραπλάνηση στην ίδια αλυσίδα, το εν λόγω μάρκετ ανήκει στην ΑΒ. Αντε σιγά σιγά να πέσει το κόστος διαβίωσης τουλάχιστον στα βασικά διότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποτε δεν ειχα ξαναδει χειμωνιατικα τις ντοματες πρωτης διαλογης σε ολους τους παγκους στο 1 ευρο....ουτε καν το καλοκαιρι. Παντα ειχαν γυρω στο 1,50ε κι ενιοτε και 1,80!! Οχι οτι αγοραζω ντοματες καταχειμωνο αλλα παρατηρω...... Τα μαρουλια πρωτης διαλογης απο 0,25 εως 0,40, αυτες οι ερμες οι πατατες που τον Νοεμβριο τις ειχαν απο 0,90 μεχρι 1,20ε το κιλο τωρα και ενα-εναμιση μηνες δεν βρισκω πουθενα πανω απο 0,40 το κιλο κι ελληνικες (απο οτι λενε) κ.λ.π. Επισης, το Χιουνται μετα απο 16 χρονια ζητησε πριν 3 μηνες ψυγειο νερου, εκει που ειχε ανοιξει δεν επαιρνε κοληση κι ετσι η αντικατασταση ηταν επιβεβλημενη. Η αντιπροσωπεια το ειχε, και το εχει, 160ε......, οι πωλωντες ΟΕΜ ανταλλακτικα πανω κατω το ιδιο με διαφορες στο 20αρικο για τα made in Korea ψυγεια και ειδικα της ιδιας εταιρειας (HCC) που προμηθευει την Χιουνται στην Κορεα. Δεν το αλαλξα τοτε και συμπληρωνα παραφλου καθε 250κμ. Ομως η διαρροη χειροτερεψε κι ετσι η αλαλγη ηταν επιβεβλημενη, επισκευτηκα τους ιδιους ανταλλακτικαδες ζητωντας το ιδιο ψυγειο που ζητουσα και ω!!! ως εκ θαυματος το ψυγειο απο 140ε (ΟΕΜ της ιδιας εταιρειας HCC στους ιδιους εμπορους) τωρα ειχε μολις 80ε!!! Φυσικα το πηρα και το εβαλα μονος μου σημερα το πρωι!!! Αλλα την μεγαλυτερη εκπληξη την επαθα με τα τσιγαρα.....καπνιζω marlboro που μεχρι προτινος ειχαν 4ε το πακετο, εδω και λιγο καιρο τα αγοραζω προς 3,50ε το πακετο!!!!!! Για να δουμε................ |
|
|
|||
|
|||
|
Με την πτώση του τζίρου που παρατηρείται ......είναι φυσιολογικό επακόλουθο
![]() Στις οικοδομικές εργασίες....να δείτε τιμές!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε θέλω να το γυρίσω στην πολιτική, θα πω μόνο το εξής!
Δεν πρέπει να δεχτούν άλλα μέτρα! Ο κόσμος υποφέρει! Να βρουν όσα τους λείπουν εκεί που είναι κρυμμένα. Ας μας αφήσουν επιτέλους να ισορροπήσουμε! Αν και δεν το βλέπω! κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα σκάσει βόμβα από το ΣτΕ.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μειώσεις μισθών στον ΟΤΕ | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 28-12-2010 14:17 |
| Μηχανή σύγκρισης τιμών | MARK | Διάφορα | 3 | 03-12-2010 12:40 |
| Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
| Ελληνική πρωτιά στις αυξήσεις τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 04-03-2010 09:39 |
| Μείωση τιμών μοτοσυκλετών | kostas_366 | Επικαιρότητα | 8 | 06-03-2009 00:27 |