![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τρεις πιτσιρικαδες χαζευουνε αμεριμνοι απο ενα γιοφυρι και ξαφνικα βλεπουνε καποιον που κανει ποδηλασια να ζαλιζεται και να πεφτει στο ποταμι...Αμεσως πηδανε μεσα και τον βγαζουν στην οχθη...Μολις συνερχεται τούς λεει "ευχαριστω παιδακια,ξερετε ειμαι ο Γ.Α.Παπανδρεου"...τα παιδια τα χανουν
![]() Λεει ο πρωτος πιτσιρικάς εγω θελω ενα καινουριο ποδηλατο...Εγινε λεει ο ΓΑΠ... λεει μετα ο αλλος εγω θελω μια στολη και μια μπαλα μπασκετ...φυσικα λεει ο ΓΑΠ...και πεταγεται ο τριτος και λεει εγω θελω ενα αναπηρικο καροτσακι για να πηγαινω βολτα....Τι να το κανεις του λεει ο Γιωργακης...αφου εσυ μια χαρα εισαι!Ναι κυριε του λεει ο μικρος...τωρα καλα ειμαι,αλλά αν μαθει ο πατερας μου τι εγινε θα μου τα σπασει και τα δυο ποδια!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
σπανε τα bmw? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 59 | 24-05-2011 17:10 |
Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 21:29 |
Αλήθειες από αυτούς που τολμάνε να τις λένε... | gemara | Κόσμος | 15 | 13-12-2010 23:01 |
Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 18:53 |
Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 11:22 |