![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι της άποψης επειδή η θερμοκρασία θα πέσει στους -3 το βράδυ όσοι έχουν ηλιακό θερμοσίφωνα ανοικτού κυκλώματος να τον αδειάσουν από τα νερά. Η επισκευή σε περίπτωση παγετού είναι πάνω από 200€.
Μία άλλη λύση ακραία και όχι η καλύτερη είναι να αφήσουμε την βρύση (ζεστού) να στάζει λίγο. Μέρες είναι θα περάσουν…………………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
...Ναπο, τι διαφορα εχει ο ανοικτου ή κλειστου τυπου ηλιακος??? και πως τον αδειαζεις ??? |
|
|
|||
|
|||
|
- Ανοικτού κυκλώματος: απευθείας θέρμανση του νερού χρήσης (το θερμαινόμενο μέσο είναι το ίδιο το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε)
- Κλειστού κυκλώματος: έμμεση θέρμανση του νερού χρήσης (το θερμαινόμενο μέσο κυκλοφορεί σε ιδιαίτερο κύκλωμα το οποίο θερμαίνει το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε χωρίς να γίνεται ανάμιξή τους, μέσω εναλλάκτη θερμότητας) |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω,όπως λέει κι ο Ναπο, αφήνω το νερό ίσα ίσα να στάζει όλη νύχτα γυρισμενο στο ζεστό.Το εφαρμοζω πολλα χρόνια και ποτε δεν είχα πρόβλημα το επόμενο πρωι.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλή ενημέρωση Ναπολέων
να προσθέσω ότι αφορά παλαιούς ηλιακούς, οι νεώτεροι ηλιακοί, έχουν Κλειστο κυκλωμα Απόσπασμα:
Last edited by siraxanz; 31-01-2012 at 15:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο δικός μου ηλιακος....είναι γερμανικής προέλευσης και δεν έχει τέτοια προβλήματα
Μου τον έκαναν δώρο με την αγορα του GS....... ![]() Όσοι έχετε γιαπωνεζικο,πάρτε ένα κουβαδακι και πηγαίνετε να τον αρμεξετε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βαλτε αντιψυκτικο και δεν εχει προβλημα.
Τοσα χρονια Πεντελη και κανενα προβλημα... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Στους "άλλους" δεν παίζει, εξ ορισμού.... ![]() Οπότε θέλει ανοιχτή βρυσούλα, ή τελείως άδειασμα (ενδείκνυται σε ακατοίκητα σπίτια). Οι κατοικούντες, θέλουν την επόμενη μέρα ζεστό νεράκι με το.... "καλημέρα" ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! | Vagelis Gar | Ελλάδα | 33 | 08-08-2011 20:30 |
| ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! | Nondas | Ανέκδοτα | 17 | 27-06-2011 22:08 |
| ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 22:52 |
| ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 14:03 |
| ΚΟΥΚΟΥ !!!ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑ | GANTZA | Καλώς ήλθατε | 19 | 21-02-2009 01:19 |