![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να πλύνω ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια με επένδυση , που πήρα από τα καμμένα του Βασσάλου?
Υ.Γ Δεν είναι καμμένα, απλά βρωμάνε κάπνα και τα χέρια μου μυρίζουν ποδαρίλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Σε οτι εχει Gore-tex η κατι αντιστοιχο χρησιμοποιω μονο αυτο με ζεστο νερακι στο χερι Nikwax | Tech Wash - Wash-in cleaner for waterproof clothing and gear και στέγνωμα μακριά απο καλοριφέρ, μονο στον ηλιο... Το εχει στα περισσοτερα μαγαζια θεσσαλονικη με ειδη ορειβασιας οπως ο Πετριδης ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ουτε πλυσιμο ουτε τιποτα...... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() μίλα με τον γνωστό cps ![]() έπλενε τα γάντια με κάτι και δεν βρωμάγανε....κάπου το έχει γράψει αλλα δεν το βρίσκω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γύρνα τα ανάποδα... πλυντήριο... skip / soupline και τα ρέστα... χωρίς στίψιμο... και μετά καλό στέγνωμα κατά προτίμηση στον ήλιο (εγώ καλοριφέρ τα έβαλα). Και είσαι κούκλος... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο μην τα γυρνάς, λιγο σαμπουάν ή κρεμοσάπουνο σε χλιαρό ως κρύο νερό και άφησε να στραγκίξει μόνο του, γιατί αν μετακινηθεί η επένδυση, άντε βάλτην στην θέση της...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φτιαξε ενα διαλυμα: 2 λιτρα νερο 2 κουταλιες σοδα φαγητου..παιρνει ολες τις μυρωδιες..
θα τα αφησεις μεσα 12 με 24 ωρες. Στεγνωμα σε ηλιο κ αερα... |
|
|||
|
|||
![]()
Dettol spray και εφημεριδες ή χαρτι κουζινας. τραβαει ολες τις οσμες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες πλυσίματος, θα τις διαβιβάσω στον υπεύθυνο καθαριότητας (στην γυναίκα μου) για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρασινο σαπουνι επισης ειναι πολυ καλο (καλουπι), δεν περιεχει χημικα.
Σε χλιαρο νερο κανεις σαπουναδα και πλενεις με το χερι, ξεπλενεις επισης με χλιαρο νερο και στεγνωμα μακρυα απο εστιες θερμοτητας και ηλιο. Εχω πλυνει πολλες φορες ρουχα και κρνη με αυτον τον τροπο! |
![]() |
|
|