![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ(ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ) ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ.....ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΠΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ....ΚΟΚΥΓΚΑ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και εγώ όσες φορές συνεργάστηκα μαζί τους,
ήταν υπόδειγμα ευγένιας και εξυπηρέτησης.. Και από τιμές no problem!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ όντως είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το εν λόγω μαγαζί!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αγορασει παρα πολλα πραγματα απ αυτους, στο καταστημα που ειχαν παλια στην Αργυρουπολεως, απεναντι απο την ΔΕΗ. Νομιζω οτι το εχουν κλεισει τωρα εκει.
Ημουνα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απ αυτους και συνεχιζω να ψωνιζω απο εκει, οταν θελω κατι. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και πρέπει να ελένχονται τα αδιάβροχα πριν πουληθούνε (ειδικά στα περίεργα σημεία) μπράβο τους που στο άλλαξαν
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο τους... αλλά να ξέρεις ότι σε τέτοια βροχή πάλι μέχρι τον κόκυγκα...
![]() ![]() 3 αδιάβροχα έχω πάρει με τελευταίο το Tucanno Urbano που είναι το καλυτερο και όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα μέσα στην πόλη που είσαι και ακίνητος όταν βρέχει... Εμένα έφτασε μέχρι σκωληκοειδίτιδα το νερό... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο τους. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-ασχολείται κανείς ;;;;;;; | sotos | Διάφορα | 13 | 12-04-2012 20:31 |
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 14:59 |
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΕΡΑ | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 05-07-2011 00:42 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 21:52 |
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 16:20 |