![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ζήτησε να παραιτηθεί από το μισθό του ο Παπούλιας « OnSports.gr
νομιζα οτι περνει πολλα αλλα οχι και τοσα... και συνολικο κοστος τον χρονο 1.2Μ€...επισης δεν ειναι και μικρο κοστος...για καποιον που απλα βγαινει σε καποιες παρελασεις και απλα κουναει καταφατικα το κεφαλι του... που και που λεει και 5-10 λογια συμπονιας για τον λαο δεν εχουμε παραπονο...!!! και να τολμησω μια προβλεψη...??? κατι μεγαλο ετοιμαζεται και θελει ηρωικη εξοδο ο Παπουλιας...να μας πει καποτε σας χαρησα και τον μισθο μου...ο οποιος ηταν και μεγαλυτερος απο του Ομπαμα...!!! http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ell...a.1305178.html Last edited by asotosios; 15-02-2012 at 15:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πότε είπε λόγια συμπόνιας ο γεράκος;! Κάτι για τα αντιστασιακά νηπικά του χρόνια έχω ακούσει..... |
|
|
|||
|
|||
![]() δε μπορω να το πιστεψω |
|
|
|||
|
|||
|
δεν παραιτειται απ τη ζωη του καλυτερα?
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ μακαβριος εισαι αδερφακι μου.....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ελα δεν εχεις δικιο Χριστουγεννα ηταν νομιζω του 2010 που ειχε πει οτι ο Λαος κανει θυσιες και κατι ακομα...δεν θυμαμαι... ![]() οσο για τα αντιστασιακα του χρονια μπορει και να λεει την αληθεια απλα μετα μας τα χαλασε...αλλωστε ολη η βουλη αντιστασιακες συνταξεις επερνε και καποιοι που δικαιολογουν την ηλικια ακομα μπορει να περνουν...εκει θα κολλησουμε τωρα...!!! μα και τωρα αντισταση κατα των Γερμανων δεν κανουνε...!!! ![]() ![]() ![]()
Last edited by asotosios; 15-02-2012 at 15:33. |
|
|
|||
|
|||
|
σταχτη στα ματια μας
|
|
|
|||
|
|||
|
απο τη μερα φως δεν ηδα θα δω την νηχτα .....
ολοι μια απο τα ιδια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δια του 12?
![]() Μηνιάτικο για καμιά 100η άνεργους
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εξατμιση. | staikosn1 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 08-09-2011 08:40 |
| Ρύθμιση Ελατηρίου Μπροστά | romain | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 25-08-2011 22:20 |
| Πυρωμένη Εξάτμιση!? | KouaksKouaks | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 19-12-2010 00:21 |
| Ρύθμιση αναρτήσεων ESA (1200GS Adv.), ποια ρύθμιση σας βολεύει? | georged | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 19-09-2010 22:17 |
| Εξατμιση!!! | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 29 | 01-05-2010 18:40 |