![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ο νεος γριφος της Πυ-θείας ....τι εννοει αραγε ο αντιπροεδρΑς της Ανωνυμου Εταιρειας "Μειναμε με τη Φλογα στο χερι" οταν λεει....
![]() ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;;; Αυτή η ατάκα θα μείνει στην ιστορία. Την στιγμή που τα γκαλοπ δείχνουν ότι τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων, δεν ξεπερνούν το 30%, ο Αβραμόπουλος σπέυδει με συνέντευξη του στο Παρασκήνιο της Κυριακής να "καθησυχάσει" τους Μέρκελ και Σαρκοζί, για το..... αποτέλεσμα των εκλογών στην χώρα μας.. Τι θέλει να πει με αυτή την δήλωση ο υπουργός;; Ότι οι Έλληνες είναι μ@λ@κες και θα μας ξαναψηφίσουν;;; Ότι τα γκάλοπ είναι ψεύτικα;;; Ότι και η αριστερά να είναι στην κυβέρνηση, αυτός θα έχει υπουργείο;; Ότι και η Παπαρήγα θα υπογράψει το μνημόνιο;;; Τι απο όλα;;; πηγη:http://www.axortagos...tin-ellada.html Κατα την αποψη μου,ας ειναι μια ακομη υπενθυμιση,γιατί ΟΛΟΙ πρεπει να ψηφισουμε και να μην ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κανοντας το διαχρονικο παιχνιδι των Μαυρογυαλουρων!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστός...τιμωρήστε τους μήπως και μάθουν οι καινούργιοι να ακούνε τον Λαό, γιατί αυτοί έχουν μαζευτεί στο καφενείο της Βουλής και ζούνε στο δικό τους κόσμο |
|
|
|||
|
|||
|
Μας λέει καθαρά και ξάστερα ότι είμαστε μακάκες, όπως το έχει κάνει κι ο Χρυσοχοϊδης.....
"εγώ 5 ευρώ βενζίνη έβαζα, 5 ευρώ θα βάζω". |
|
|
|||
|
|||
|
Τα λένε στα μούτρα μας πλέον! Τόσο θράσσος από τη σιγουριά που εμείς τους δίνουμε εδώ και 50 χρόνια!!!!
Τώρα θα τους δικαιώσουμε μια φορά ακόμα;;;; Θα δείξει...... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Εαν ειχαμε να κανουμε με ενα λαο που σκεφτεται υπευθυνα-λογικα και απροσκοπτα θα προεβλεπα καταποντισμο οσων ευθυνονται για αυτη την σημερινη κατασταση και εισοδο στη Βουλη ΜΟΝΟ των μικρων κομματων που θα υπαρξουν στα ψηφοδελτια... Εφοσον ομως εχουμε να βιωνουμε ενα Ελληνικο Λαο που ειναι ικανο ΓΙΑ ΟΛΑ, κραταω πολυ μεγαλες επιφυλαξεις και καμμια προβλεψη... Εδω θα ειμαστε ευχομαι ολοι και μετα τις εκλογες για να δουμε πόσο διαφορετικη μερα θα ειναι ή οχι... ![]() Ελπιζω να μην κοιμομαστε ακομα και να συζηταμε με ελπιδα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πολυ αισιοδοξο σε διαβαζω..........
![]() απο τις συζητησεις που κανω με φιλους και γνωστους......δεν βλεπω να αλλαζουν και πολυ τα πραγματα ![]() και δεν μιλαω για του ηλικιωμενους,που ψηφιζουν ακομα με γνωμονα,το πηγαδι του μελιγαλα και τον Αρη βελουχιωτη.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=ortho;606866][B]Μας λέει καθαρά και ξάστερα ότι είμαστε μακάκες, όπως το έχει κάνει κι ο Χρυσοχοϊδης.....
"εγώ 5 ευρώ βενζίνη έβαζα, 5 ευρώ θα βάζω". Ναι αλλα πριν εβαζες 7 λιτρα βενζινη και τωρα 3.2 λιτρα με 5 ευρω |
|
|
|||
|
|||
|
Ακομα δεν εχει φορολογηθει γιαυτο...
![]() ![]() Και να σου πω και κατι...το σκεπτικο μου ειναι οτι ο καθενας μας οσο χαμηλα και να πεσει,παντα θα ειναι ο εαυτος του,οπότε μονο αισιοδοξος μπορω να ειμαι και οφειλω να ειμαι για να ξανασηκωθω...δεν μπορω να σκεφτομαι αλλιως,δεν θελω και δεν ζω ετσι...
Last edited by mAthosalas; 19-02-2012 at 13:12. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=jarhead;606938]
Απόσπασμα:
Γι'αυτό σου λέω! Είμαι πολύ μακάκας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο δρόμο προς τις εκλογές θα μας πρήξουν με την κινδυνολογία, τα ψευτοδιλλήματα, τον εξ ανατολάς κίνδυνο, την ανάγκη για ανάδειξη τεχνοκρατών κι ότι μπορούμε να φανταστούμε. Κι όπως λέει κι ο Μανιακός παραπάνω, δεν είναι σίγουρο ότι θα τους πιστεψουν μόνο γέροι ή πρασινομπλεκοκκινοροζφρουροί.... |
|
|
|||
|
|||
|
Αν υπήρχε εναλλακτική λύση με σοβαρή προοπτική (όχι τύποι που γνωρίζοντας ότι ΔΕΝ θα κυβερνήσουν λένε ό,τι να 'ναι......) θα την ακολουθούσαν πολλοί!!!! Η πλειοψηφία θα έλεγα!
Αλλά δεν υπάρχει, ακόμα...... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| μου την δινει που...... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 06-02-2012 14:21 |
| Μου τι δινει...... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 123 | 03-02-2012 13:51 |
| Μου την δινει που..... | jarhead | Επικαιρότητα | 19 | 15-04-2011 00:53 |
| Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ τι σημαινει!!!! | lepanto | Χιούμορ | 21 | 30-03-2011 02:21 |
| Απλα τυχαινει!!! | xenos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 05-09-2009 17:03 |