![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Από τις 28-2-12 θα τρέξουν στο LIDL κάποιες προσφορές για μοτοσικλέτες. Τα ισοθερμικά νομίζω οτι αξίζουν.
LIDL Hellas - lidl.gr |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω πάρει τα συγκεκριμένα ισοθερμικά και δεν κάνουν δουλειά.
![]() Για τα υπόλοιπα προϊόντα... |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστούμε φίλε...
![]() Έχω πάρει ισοθερμικά για τη γυναίκα και ήταν μια χαρά !! ![]() Last edited by CPretenteriS; 20-02-2012 at 14:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομίζω οτι είναι τα μόνα που δεν αξίζουν.Τα έχει πάρει φίλος μου και τα πέταξε. Στην δεύτερη χρήση μυρίζουν απαίσια |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι απόψεις διίστανται από ότι διαβάζω...
Λοιπόν από προσωπική μου εμπειρία,έχω πάρει και δεύτερο ζευγάρι γιατί από το πρώτο είχα μείνει ευχαριστημένος ΑΛΛΑ μου ήταν μικρο... Το λοιπόν τώρα με τα χιόνια στην Κοζάνη έβγαλα το ντιλιβερι (γιατί μου αρρώστησε ο διανομέας)εγω και και μάλιστα με ένα τζιν όχι και πολύ χοντρό και ΜΟΝΟ το κάτω εσωθερμικο..Ποιο πολύ κρύωσα από την μέση και πάνω που ήμουνα και σαν κρεμμύδι πάρα στα πόδια ![]() Βεβαία χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν αρνητικά η θετικά απλά από προσωπική εμπειρία και μόνο.... Τώρα διατηρώ και τις επιφυλάξεις μου μήπως και κατά καιρούς αλλάζει η ποιότητα των εσωθερμικων (εγώ και τα 2 που πήρα ήταν της ίδιας μάρκας και ποιότητας )Όπως και να έχει σε ευχαριστούμε φιλαράκι για την πληροφορία σου ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ LIDL | gregory1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 31-01-2012 11:34 |
| Προκαλεί η LIDL | eolos | Διάφορα | 13 | 19-07-2011 14:58 |
| lidl | stelios1977 | Ποδήλατο | 6 | 22-03-2011 12:21 |
| Κράνος LIDL | Capitain | Κράνη | 48 | 05-03-2011 00:07 |
| Προσφορές στα Lidl | soter3gm | Ένδυση | 18 | 31-05-2009 00:49 |