![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κάπου εκεί στον Δεκέμβρη αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω το αστικό τοπίο και να ξαμοληθούμε στα μονοπάτια της Ορεινής Ναυπακτίας.
Φυσικά αφήσαμε πίσω (όπως πάντα), τη σοβαροφάνεια και λοιπές καταπιεστικές μπούρδες, και "οργανώσαμε" μία "dont stick to the plan" εξόρμηση........... |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι αυτό που γουστάρουμε περισσότερο.....να είμαστε "εκτός ελέγχου".....
(σε όσους "σηκώνει" επιλέξετε 1080p HD στις ρυθμίσεις προβολής) Έρχεται τον Μάρτη (μπας και έχω τελειώσει το z_atomic_land=mission 1 ) ....τσάμπα στο GSFORUM Last edited by z_atomic; 19-02-2012 at 13:41. |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο Ζήση πολύ ωραίο. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() I was out of control ....on duty...dammmmmn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Y.Γ Σε κέφια πολλά o επιμελητής του μοντάζ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
i was out of suspension on motion style today
Υ.Γ. επιδημια |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eκτός απο την αφεντομουτσουνάρα σας να δούμε και τίποτις άλλο βρε παλικάρια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1-2 φορες μίλησα στην κάμερα με τη θέλησή μου τις υπόλοιπες με πίεσε |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 22:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 22:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |