![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους,
Ενας γνωστός πουλάει ένα DRZ 400 και είναι πραγματίκα σε καλή κατάσταση (καινούριες αναρτήσεις,εξάτμηση ,αλυσιδα,γρανάζια ,λάστιχα, τελευταίο σερβις προσφατα κτλ). Η μηχανή δεν θέλει τίποτα!! Θέλω να ρωτήσω αν είναι καλή επιλογή για χώμα . Το θέλω περισσότερο για χωματινες κοντινές στην Αττική,Ευβοια, Ορεινή Κορινθία . Μήπως είναι πολύ βαρύ για χώμα , από εξοδα σερβις και ζημιές τι λέει? Σαν αναβάτης έχω μέτρια εμπειρία σε χώμα και πάντα με on off ανω το 650 cc.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω αυτό που μου αρέσει με μια φιλική και αξιόπιστη μηχανή, οι τρελές επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν. |
|
|
|||
|
|||
|
ρώτα τον Man!!! που το είχε για πολύ καιρό,
ρώτα επίσης και στο dirtbike forum, ξέρουν καλύτερα τα παιδιά εκεί...
|
|
|
|||
|
|||
|
file parto to exi filos einai poli kalo kai elafri to exo odigisi
|
|
|
|||
|
|||
|
...........Kαι αν ΔΕΝ το πάρεις....στείλε μου pm τα στοιχεία του φίλου σου γιατι με ενδιαφέρει
|
|
|
|||
|
|||
|
ποιός MAN (nick ) ??????????????
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Η μηχανή έχει δυνατότητες μόνο για δασικούς δρόμους ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης,Το DRZ θα είναι καθαρά για χωμάτινες βολτούλες αλλά ποιες είναι πραγματικά οι δυνατότητες του . Τα καταφέρνει μόνο σε δασικούς δρόμους ή μπορείς να περιμένεις και κάτι περισσότερο (πχ εύκολο μονοπάτι ) ? Ρωτάω γιατί όπως συμβαίνει σε όλους μας, κάνουμε μια αγορά και μετά από λίγο καιρό δεν μας καλύπτει και πάλι μπαίνουμε σε διαδικασία ψαξίματος .
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν μπορεις εσύ μπορεί κ το μηχανακι, ψευδοεντουρο ειναι..
δεν ειναι καθαρό, αλλα το εχω δει σε πολύ καλες στιγμες.. κοίτα αυτον ...όχι ότι είναι τπτ δύσκολα αυτα που κάνει αλλα κατι καταλαβαίνεις για την μηχανη... Πόσο το δινει ο φιλος???? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
η τιμή θεωρώ είναι πολύ καλή μετακόμισε το παληκαρι στην κω και πουλάει 2 απο τις 4 μηχανές του γιατί δεν τις χρησιμοποιεί. είναι το DRZ400S του 2004 και μου το δίνει 1800 euro!!!! με καινούρια ελλατηρια μπροστα και καινούρια χωματινα λάστιχα με ανάλογες ζάντες
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κυπελλο enduro Nοτιου Ελλαδος | bill 800gs | Αγώνες | 2 | 20-02-2012 14:14 |
| Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de | sliv | Ομαδικές Αγορές | 128 | 03-12-2011 11:14 |
| ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ BMW ENDURO | J-P-HELLAS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 21-06-2011 15:50 |
| HP2 ENDURO | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 17-05-2011 01:42 |
| hp2 enduro | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 18 | 07-03-2010 00:01 |