![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μεροκαματιαρης ο αντρας τα ακουει καθημερινα αο τη συζυγο μολις γυρναει απογευμα απο τη δουλεια γιατι ποτέ δεν φιλοτιμηθηκε να της φερει ενα μπουκετο λουλουδια!Και αχαϊρευτε και δεν μ'αγαπας και τα σχετικα...μες τη γκρινια...
![]() Σχολαει απο τη δοουλεια παιρνει το λεωφορειο λεει δε μπορει καποιος Πλανοδιος θα ανεβει με κανα λουλουδακι θα της παρω...Μια σταση δευτερη τριτη...τζιφος!!!κι εκει που αρχιζει να απογοητευεται,τσααακ ανεβαινει ενας Ινδος που πουλαει...μπανανες!Σκεφτεται αυτος δε μαμιεται απο το τιποτα ας της παρω ενα τσαμπι τουλαχιστο μην παω με αδεια χερια...αγοραζει λοιπον αλλά πηχτρα το λεωφορειο που να κρατησει τσαμπι στα χερια...θα λιωσουνε απο το ζουληγμα..κοβει μια λοιπον τη βαζει στην μπροστα τσεπη,αλλη μια στο πουκαμισο,μια στην κωλ@τσεπη και μια στην αλλη τσεπη... Στο συνωστισμο,παραπαταει ενας παει να πεσει πιανεται απο το φιλο ΠΛΑΤΣ!!Ωχ παει η μπανανα που ειχε στη μπροστα τσεπη...Δε μαμιεται λεει αυτος εχω τις υπολοιπες... Φρεναρισμα αποτομο πεταχτηκε ενας ματοσακος,παει μια κυρια να στηριχτει στο φιλο ΠΛΑΤΣ...παει και η μπανανα στο πουκαμισο...δε βαριεσαι λεει αυτος τουλαχιστο εχω τις αλλες δυο... Στριμωξιδι εκει κανει να περασει ενας ευσωμος τον κλεινει λιγο παραπανω του ριχνει μια με την κοιλια...ΠΛΑΤΣ...παει και η αλλη μπανανα.... Ωπα λεει αυτος.μια εμεινε...αμα κι αυτη τη λιωσουνε τι θα παω μετα στην κυρα...Βαζει το χερι λοιπον πισω και την κραταει σφιχτα στη χουφτα του μην τον τσαλαπατησουνε παλι...Μια σταση πριν κατεβει,τον χτυπαει φιλικα ενας στην πλατη και του λεει... -Συγγνωμη φιλε,αν θελεις επειδη κατεβαινω εγω σε αυτη τη σταση...μου αφηνεις την π@υτσα μου τωρα;... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
2 τα ξημερώματα κι εγώ γελάω σαν χαζός
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας | ckk | Ελλάδα | 14 | 23-11-2011 19:39 |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 20:00 |
Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 15:56 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 10:39 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 01:39 |