![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα
Με χαρα σας παρουσιαζω το νεο μου "μηχανακι"! Πλεον ειναι απο τις σημαντικοτερες ασχολιες μου.Καθε μερα λιωνω πανω της. Η μουσικη ηταν η μεγαλυτερη τρελα μου και χαιρομαή που μπορω να ξαναπαιζω. Για οσους ψιλοξερουν,η κιθαρα ειναι μια ovation applause Sent from my E10i |
|
|
|||
|
|||
|
Μή σταματάς κάνε οτι σε ευχαριστεί...
να σε ακούσουμε κάποτε... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με γειά...
. . ...και καλά riffs! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο λέμε... ωραία γούστα
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Καλοδεχούμενη η πρόταση ... ![]() ... να μην μείνει μόνο σαν πρόταση ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
γεια σου ρε Λιάκο με τα ..κόλπα σου!!!
πάντα όρθιοι ![]() (στα κεφια εννοω )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
|
|
|||
|
|||
|
Στο Χωμα ...παιζει ?????????
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
| "Τυρακι" απο τη Honda για το νεο on-off | Gemat | Άλλες εταιρίες | 9 | 17-10-2010 10:27 |
| "Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
| Καινούριο "μελάκι" (saitman junior) στο GS Forum !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 26 | 08-09-2009 20:44 |
| "El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |