![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Προς τους κυριους κυριους μαστροχαλαστες του φορουμ.Σημερα πηγα μια βολτα και βρηκα το ξαδελφακι μου...παλιο τιμονι (SIMONINI SACHS 250 cc) για οσουςγνωριζουν και του ζητησα λογω οτι εχει ευαισθητο αυτι να με πει την γνωμη του οπως επισης να τσεκαρει αν ειχα θεμα με το ρουλεμαν λαιμου...τελικα αλλο φοβομουνα αλλο μας εβγαλε η αυτοψια...Αφου κατεβηκε ειπε οτι ενιωσε ενα μικρο τζογο στον σταυρο και εναν θορυβο (εγω παλι ισα ισα τον καταλαβαινα) στον υστερων βραχιωνα...Εχω προβλημα γιατρε μου???RealOEM.com � BMW K25 R 1200 GS 04 (0307,0317) Trailing arm
|
|
|
|||
|
|||
|
Σωκ το μηχανακι κανει θορυβους γενικα που δε σημαινουν τιποτα.
Πες ομως και τον ξαδερφο οτι βρηκαμε τι εχει! Θελει μια μεγαλη βολτα σε ενα ωραιο βουνο με αποτομες ανηφορικες στροφες καλη ασφαλτο και καλο καιρο.. Μετα θα σου χαμογελαει κιολας!! |
|
|
|||
|
|||
ΔΑΣΚΑΛΕ...σημερα το εβγαλα μια βολτα και ολο στο ζικ ζακ ημουν στην περιφερειακη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προσοχη η περιφερειακη μας ειναι στο βουνο αλλα ουτε στροφες εχει ουτε καλη ασφαλτο.. |
|
|
|||
|
|||
|
Χαλάρωσε: Οι θόρυβοι υπάρχουν πάντα αλλά η ακουστότητα εξαρτάται απ' τους θορύβους τού περιβάλλοντος. Κι εγώ κατά καιρούς ακούω διάφορα μα, διαπίστωσα πως τ' ακούω αργά το βράδυ που οι δρόμοι είναι άδειοι και ήσυχοι...
|
|
|
|||
|
|||
|
το "κατά φαντασίαν ασθενής" το έχεις ακουστά????
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ακριβως οπως τα λες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
απο πειρα πλεον, οποιος ακουει θορυβους , ας βαλει μια acrapovic να ηρεμησει. (πιο φθηνα θα του ερθει και θα το ευχαριστηθει κιολας)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το φιλο μας Σωκρατη νομιζω πως του χρειαζεται μια βολτα με Ντουκατι. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δόγμα μηδενικής ανοχής.... | gsmaniac | Επικαιρότητα | 8 | 31-01-2011 22:58 |
| Γενικά για τα ΚΡΑΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.. | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 23-06-2010 09:46 |
| Γενικά ιδιοκατασκευές ......... | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-06-2010 02:22 |
| Γενικές ερωτήσεις συμπεριφοράς GS1200Adv | AlexisK | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 22-12-2009 17:04 |
| 1520 Γενική Γραμματεία Καταναλωτή | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 26-09-2009 20:39 |