![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες
![]() Λιγα λογια για το ταξιδι : Με την γυναικα μου (Γεωργια) η Βαρκελωνη ηταν η πολη που θελαμε να επισκεφτουμε πριν αρχισουμε τα ταξιδια με τη μηχανη...ξερετε τουριστικα γραφεια, γκρουπακια κτλ. Το ερεθισμα το πηρα απο τον φιλο μου Πασχαλη απο Δραμα ο οποιος το πραγματοποιησε πριν 3 χρονια, τον γνωρισα στο camping της Καβαλας γυρνωντας απο τις διακοπες του 2010 (Λευκαδα-Παργα) οπου ηταν το πρωτο μακρυνο ταξιδι μας εντος Ελλαδας με τη μηχανη. Ο Πασχαλης ειναι γειτονακι του θειου μου στο camping και μολις ακουσε οτι ειμαστε με μηχανη κτλ μας ειπε για το ταξιδι, ενυπωσιαστηκαμε, τα ειπαμε-τα ξαναειπαμε... οι επισκεψεις πιο συχνες αναπτυξαμε μια καλη φιλια και ευχομαι να ταξιδεψουμε μαζι καποια στιγμη! Χριστουγεννα 2011 η πρωτη αποδραση εκτος χωρας με αυτοκινητο στην Βουδαπεστη οπου εσπασε ο παγος...μπηκε το 2012και αρχισε η αναζητηση χοντρης μιας και το ΚΤΜ 990 ΑDV που ειχα ειναι πολυ σκληρο για τετοια ταξιδια. Διακοπες-υποχρεωσεις κτλ περνανε ο Αυγουστος μπηκε, ειχαμε προγραμματισει να φυγουμε μεσα Σεπτεμβρη και πεφτει η κεραμιδα απο την πεθερα στην Γεωργια : Η παρουσιαση της μεταπτυχιακης σου εργασιας δεν ειναι Σεπτεμβρη???Που να μεινει μυαλο και για αυτο εμεις ημασταν ήδη αλλου, τελικα ανακοινωνεται ημ/νια παρουσιασης για 21/9 και προγραμματιζουμε αναχωρηση για 1/9 ετσι ωστε να προλαβουμε την παρουσιαση (διαφορετικα θα το καναμε αντιστροφα) ![]() Συνεχεια το απογευμα απο το σπιτι με φωτο ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Round the World..!!From Estonia with love | tsompanis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 02-12-2011 22:01 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Love hurts.....brazilian edition | manosamos | Αστεία Video | 4 | 20-06-2010 20:51 |