![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα και καλως σας βρηκα. Εχω ενα ducati multistrada 620 2006 μοντελο. Καιρο τωρα ομως σκεφτομαι να προχωρησω σε αλλαγη με bmw gs 1150 ή 1200(αν ωρω τα χρηματα). Μιλαμε παντα για μεταχειρισμενο. Σημερα βρηκα ενα 1200 gs 2008 για με 48.000 χλμ για ανταλλαγη με το multistrada μου αλλα εχει προβλημα η μοναδα με το abs. Το κοστος ειναι γυρω στα 1700€ για αλλαγη μοναδας abs. Η μηχανη κατα τα αλλα ειναι αψογη. Αν την παρω κ δεν αλλαξω τη μοναδα τι επιπτωσεις θα εχω στο φρεναρισμα; Γενικα σαν μηχανες ειναι αξιοπιστες; Σερβις; Αν κατσει συραβη πχ με διαφορικο τι γινεται;Το gs ειναι ονειρο για μενα αλλα φοβαμαι τα κοστη συντηρησης-στραβων-μηπως ειναι πιο ακριβα απο το multi μου(που δεν ειναι κ φτηνα ουτε εδω). Απλα σκεφτομουν την αλλαγη λογω μεγαλων αποστασεων που θα κανω, καθοτι το milti κουραζει καθοτι σκληρο με πολλους κραδασμους. Ενα αλλο πραγμα που με φοβιζει ειναι οτι οι γνωστοι μου-δεν εχουν gs- μου λενε να μην μπλεξω με το συγκεκριμενο μοντελο εκτος κ αν καλυπτεται ακομη απο εγγυηση, πολλες ανακλησεις, προβληματα με πανακριβες επισκευες εκτος εγγυησης... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;
Sent from my Kompressor iPhone using AMG |
|
|
|||
|
|||
|
Οταν λεω οι φιλοι μου με αποτρεπουν απο το συγκεκριμενο μοντελο εννοω γενικα απο το 1150-1200gs. Ελα μου ντε που εγω ομως εχω ξεσηκωθει... Κ το συγκεκριμενο ειναι κ γκρι χρωμα οπως μου αρεσει. Οσο αφορα τη μοναδα abs μου ειπαν οτι αν δε το φτιαξω θα φρεναρει κανονικα απλα δεν λειτουργει ποτε το abs. Αληθευει ή ειναι μακακια; Απλα σας ρωταω γιατι μονο αυτο μπορω να παρω μιας κ μου καθεται η ανταλλαγη. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να φτασω τα λεφτα της αγορας ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα. Σορρυ αν μακρυγορησα ή σας κουρασα. Συμμεριστειτε τη λαχταρα μου για το gs!!! 😍😘😁😃
Sent from my Kompressor iPhone using AMG Last edited by drmdtsap; 11-02-2012 at 10:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί δεν κοιτάς τόσα GS που πωλούνται χωρίς προβλήματα;
Αν δεις εδώ πόσες αγγελίες υπάρχουν και τις μοτό τις γνωρίζουμε.... Αν πας για κάτι πολύ φτηνό, ίσως να μη σου "βγει' η ευκαιρία
|
|
|
|||
|
|||
|
απλα κοιταω το συγκεκριμενο γιατι ειναι το μονο που μπορω να παρω λογω ανταλλαγης. Δυστυχως για να παρω καποιο αλλο πρεπει να πουλησω πρωτα τη δικια μου και μετα να βαλω κοντα στα 2000-2500. και το κακο ειναι οτι δεν θα την διωξω ευκολα λογω εποχης... δεν υπαρχει και μετροιτο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω την εντυπωση πως αυτο που κοιτας, αναφερει οτι ειναι και τρακαρισμενο.
Αν βαλεις και τα 1700 ευρα, βρισκεις και αλλα μηχανακια σε αυτα τα λ7. Εκτος και αν δεν μιλαμε για την ιδια αγγελια. Bmw R 1200 GS GS 1200 ABS '08 - € 4.800 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr |
|
|
|||
|
|||
|
οχι δεν ειναι αυτο. ακομη δεν την εχει βαλει αγγελια. κοινος γνωστος μας εφερε σε επαφη. την ειδα και αυτη την αγγελια και ορμωμενος απο αυτη αναφερω οτι η βλαβη κοστιζει 1700 ευρω. προσωπικα δεν εχω ρωτησει το κοστος επισκευης.
απλα θελω να σας ρωτησω αν πρπει να φτιαξω αμεσα τη μοναδα... λογικα θα φρεναρει χωρις abs ετσι δεν ειναι? ΑΚΥΡΟ αυτη ειναι... εχει την ιδια βαλιτσα και Νεα Σμυρνη? ποσο συμπτωση πια;;;πρεπει να την εβαλε τελικα στο car. την ειχα δει προχθες εγω... οποτε ΜΑΚΡΥΑ; Last edited by drmdtsap; 11-02-2012 at 11:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι φιλε ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ επειδη η μοναδα ειναι και σεβρο αρα δεν εχεις και υποβοηθηση στο φρενο, αν ειναι μοντελο που φοραει την συγκεκριμενη μοναδα.
|
|
|
|||
|
|||
|
και η ζημια δεν ειναι 1700 αλλα 2200
|
|
|
|||
|
|||
|
Επισεις να πουμε πως τα gs λογο κατασκευης μπροστινης αναρτησης δεν βυθιζονται κατα το φρεναρισμα οπως οι περισοτερες μοτο , αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην "παιρνει" και ο οδηγος αντιστοιχα την πληροφορηση σχετικα με το ποτε πλησιαζει ο τροχος να μπλοκαρει κατα το φρεναρισμα ...
Αρα τετοια μοτο και χωρις abs ειναι η συνταγη για γρηγορη και εγγυημενη λευκανση τριχωτου κεφαλης !!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ ΤΡΟΧΟΥ ΓΙΑ BMW 1200GS '09 | V-STRONG | Ζήτηση | 2 | 10-06-2011 00:55 |
| BMW 1200GS 07 | bru-ni | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 30-03-2011 20:43 |
| ΖΗΤΗΣΗ ΠΛΑΪΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ 1200GS ADV | abalerno | Ζήτηση | 0 | 05-12-2009 13:14 |
| R 1200GS | LEADER | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-09-2009 10:34 |
| ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΕ 1200GS KAI ADV | boxerakias57 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 23-09-2009 16:15 |