GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-02-2012, 10:07
drmdtsap Ο/Η drmdtsap βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Μoto: Ducati Multistrada 2006
Προεπιλογή Bmw 1200gs

Καλημερα και καλως σας βρηκα. Εχω ενα ducati multistrada 620 2006 μοντελο. Καιρο τωρα ομως σκεφτομαι να προχωρησω σε αλλαγη με bmw gs 1150 ή 1200(αν ωρω τα χρηματα). Μιλαμε παντα για μεταχειρισμενο. Σημερα βρηκα ενα 1200 gs 2008 για με 48.000 χλμ για ανταλλαγη με το multistrada μου αλλα εχει προβλημα η μοναδα με το abs. Το κοστος ειναι γυρω στα 1700€ για αλλαγη μοναδας abs. Η μηχανη κατα τα αλλα ειναι αψογη. Αν την παρω κ δεν αλλαξω τη μοναδα τι επιπτωσεις θα εχω στο φρεναρισμα; Γενικα σαν μηχανες ειναι αξιοπιστες; Σερβις; Αν κατσει συραβη πχ με διαφορικο τι γινεται;Το gs ειναι ονειρο για μενα αλλα φοβαμαι τα κοστη συντηρησης-στραβων-μηπως ειναι πιο ακριβα απο το multi μου(που δεν ειναι κ φτηνα ουτε εδω). Απλα σκεφτομουν την αλλαγη λογω μεγαλων αποστασεων που θα κανω, καθοτι το milti κουραζει καθοτι σκληρο με πολλους κραδασμους. Ενα αλλο πραγμα που με φοβιζει ειναι οτι οι γνωστοι μου-δεν εχουν gs- μου λενε να μην μπλεξω με το συγκεκριμενο μοντελο εκτος κ αν καλυπτεται ακομη απο εγγυηση, πολλες ανακλησεις, προβληματα με πανακριβες επισκευες εκτος εγγυησης... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

Sent from my Kompressor iPhone using AMG
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 10:28
Junior Member

Προεπιλογή

Οταν λεω οι φιλοι μου με αποτρεπουν απο το συγκεκριμενο μοντελο εννοω γενικα απο το 1150-1200gs. Ελα μου ντε που εγω ομως εχω ξεσηκωθει... Κ το συγκεκριμενο ειναι κ γκρι χρωμα οπως μου αρεσει. Οσο αφορα τη μοναδα abs μου ειπαν οτι αν δε το φτιαξω θα φρεναρει κανονικα απλα δεν λειτουργει ποτε το abs. Αληθευει ή ειναι μακακια; Απλα σας ρωταω γιατι μονο αυτο μπορω να παρω μιας κ μου καθεται η ανταλλαγη. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να φτασω τα λεφτα της αγορας ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα. Σορρυ αν μακρυγορησα ή σας κουρασα. Συμμεριστειτε τη λαχταρα μου για το gs!!! 😍😘😁😃

Sent from my Kompressor iPhone using AMG

Last edited by drmdtsap; 11-02-2012 at 10:30.
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 10:47
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Bmw 1200gs

Γιατί δεν κοιτάς τόσα GS που πωλούνται χωρίς προβλήματα;
Αν δεις εδώ πόσες αγγελίες υπάρχουν και τις μοτό τις γνωρίζουμε....
Αν πας για κάτι πολύ φτηνό, ίσως να μη σου "βγει' η ευκαιρία
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 11:12
Junior Member

απλα κοιταω το συγκεκριμενο γιατι ειναι το μονο που μπορω να παρω λογω ανταλλαγης. Δυστυχως για να παρω καποιο αλλο πρεπει να πουλησω πρωτα τη δικια μου και μετα να βαλω κοντα στα 2000-2500. και το κακο ειναι οτι δεν θα την διωξω ευκολα λογω εποχης... δεν υπαρχει και μετροιτο.
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 11:12
christar Ο/Η christar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Κατω απο το αυλακι
Μoto: προς το παρον...πεζο2

Εχω την εντυπωση πως αυτο που κοιτας, αναφερει οτι ειναι και τρακαρισμενο.
Αν βαλεις και τα 1700 ευρα, βρισκεις και αλλα μηχανακια σε αυτα τα λ7. Εκτος και αν δεν μιλαμε για την ιδια αγγελια.
Bmw R 1200 GS GS 1200 ABS '08 - € 4.800 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 11:22
Junior Member

οχι δεν ειναι αυτο. ακομη δεν την εχει βαλει αγγελια. κοινος γνωστος μας εφερε σε επαφη. την ειδα και αυτη την αγγελια και ορμωμενος απο αυτη αναφερω οτι η βλαβη κοστιζει 1700 ευρω. προσωπικα δεν εχω ρωτησει το κοστος επισκευης.
απλα θελω να σας ρωτησω αν πρπει να φτιαξω αμεσα τη μοναδα... λογικα θα φρεναρει χωρις abs ετσι δεν ειναι?

ΑΚΥΡΟ αυτη ειναι... εχει την ιδια βαλιτσα και Νεα Σμυρνη? ποσο συμπτωση πια;;;πρεπει να την εβαλε τελικα στο car. την ειχα δει προχθες εγω... οποτε ΜΑΚΡΥΑ;

Last edited by drmdtsap; 11-02-2012 at 11:27.
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 12:00
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από drmdtsap Εμφάνιση μηνυμάτων
οχι δεν ειναι αυτο. ακομη δεν την εχει βαλει αγγελια. κοινος γνωστος μας εφερε σε επαφη. την ειδα και αυτη την αγγελια και ορμωμενος απο αυτη αναφερω οτι η βλαβη κοστιζει 1700 ευρω. προσωπικα δεν εχω ρωτησει το κοστος επισκευης.
απλα θελω να σας ρωτησω αν πρπει να φτιαξω αμεσα τη μοναδα... λογικα θα φρεναρει χωρις abs ετσι δεν ειναι?

ΑΚΥΡΟ αυτη ειναι... εχει την ιδια βαλιτσα και Νεα Σμυρνη? ποσο συμπτωση πια;;;πρεπει να την εβαλε τελικα στο car. την ειχα δει προχθες εγω... οποτε ΜΑΚΡΥΑ;
Καλυτερα μακρυα φιλαρακι, ειναι μοντελο 07 που μπορεις να το βρεις με 7000Ε τωρα πια και να ειναι ατρακαριστο και χωρις καποιο προβλημα...
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 12:05
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

οχι φιλε ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ επειδη η μοναδα ειναι και σεβρο αρα δεν εχεις και υποβοηθηση στο φρενο, αν ειναι μοντελο που φοραει την συγκεκριμενη μοναδα.
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 12:07
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

και η ζημια δεν ειναι 1700 αλλα 2200
Reply With Quote
Παλιό 11-02-2012, 12:21
point zero Ο/Η point zero βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αιγιο

Επισεις να πουμε πως τα gs λογο κατασκευης μπροστινης αναρτησης δεν βυθιζονται κατα το φρεναρισμα οπως οι περισοτερες μοτο , αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην "παιρνει" και ο οδηγος αντιστοιχα την πληροφορηση σχετικα με το ποτε πλησιαζει ο τροχος να μπλοκαρει κατα το φρεναρισμα ...

Αρα τετοια μοτο και χωρις abs ειναι η συνταγη για γρηγορη και εγγυημενη λευκανση τριχωτου κεφαλης !!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης