![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πωλείται το performance controller μου.
Πρόκειται για συσκευή διαχειρησεις καυσίμου της wunderlich. Είναι σε άριστη κατασταση κ δουλεύει άψογα. Θα είναι τοποθετημένο για λίγες μέρες ακόμα στη μηχανη μου κ αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορει να το ελέγξει. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Τιμη 140 Ευρω. Τηλ 6977275274 η πμ. Υ.Γ Δεν είχα κάποιο πρόβλημα κ το βγάζω. Πρόκειται να αντικατασταθεί με πολυ πιο εξελιγμένο σύστημα το οποίο κ κάποια στιγμη θα σας το παρουσιάσω σε ανάλογο νήμα. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπουλητο Αλκινοε
![]() απο εξυπνοτηλεφωνο :-( |
|
|
|||
|
|||
|
Ενδιαφερομαι φιλε μου απλα βρισκομαι στα Γιαννενα,εαν εχεις να προτεινεις καποιο τροπο να κανουμε την δουλεια ενημερωσε με!Ευχαριστω,Κων/νος!
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπαρχει ακομα.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι ακριβώς κάνει;
![]() Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Συσκευή διαχειρησεις καυσίμου είναι. Στην Ευρώπη διατίθεται απο την wunderlich ενω στην Αμερική έχει άλλο όνομα.
Αναλογη με το power commander αλλα πιο απλη κ πιο ευχρηστη μιας κ δεν χρειαζεται υπολογιστη για να το ρυθμίσεις. Αν δεν γνωρίζεις η δεν έχεις καν ακουστα περί τινους πρόκειται, μάλλον δε σου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Για να το εξηγήσω όσο πιο απλα γίνεται, φαντασου ένα ψηφιακό equalizer το οποίο ρυθμίζει τα καύσιμα σου σε χαμηλές-μεσαίες-ψιλές. Μπορείς μέσω των modes που έχει να προσθέσεις η να αφαιρέσεις καύσιμο κ ανάλογα να επηρεασεις την απόδοση. Πολυ απλο στην χρήση. |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει ακόμα το μαραφετη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πουληθηκε κ τοποθετηθηκε σε μελος του φορουμ μας.
Παρακαλω καποιος mod να το κλειδωσει. Ευχαριστω για την φιλοξενια της αγγελιας. |
![]() |
|
|